Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inverteix 250.000 euros en la millora del serveis de les platges

S’han dut a terme diferents intervencions a Llevant, al passeig Jaume I, i a platja Capellans

dimarts 24 maig 2011

El darrer mig any s’han invertit 250.000 euros en la millora de les platges de Salou en una sèrie d’actuacions per a la millora a múltiples elements de la Platja de Llevant a més  del passeig Jaume I i a platja Capellans. “La nostra finalitat és donar un bon servei als salouencs i als molts visitants que arriben a la capital de la Costa Daurada per gaudir de les nostres platges”, deia l’alcalde Pere Granados.
Així, d’entre els canvis que es poden ja visualitzar a bona part del litoral salouenc hi ha la substitució dels grups de dutxes a la platja, la renovació del remat de fusta dels murets de la zona enjardinada que limita amb el passeig; la substitució de la fusta dels paviments de la zona enjardinada entre el passeig Jaume I i la platja amb la col·locació de llambordes i de fusta; a més de l’adequació dels bancs a les zones enjardinades. La instal·lació de dos nous mòduls de lavabos; un a la font cibernètica i l’altre a la zona de l’estació d’autobusos així com un nou mòdul de dos lavabos adaptats per a minusvàlids al carrer Colom (Font Lluminosa) són dues millores més que s’han incorporat a la població.
A més, altres punts que s’han millorat de la costa de Salou són la cobertura d’un calaix de sortida d’aigües per convertir-lo en un mirador a la zona de Pilons a més d’altres treballs com ara l’arranjament per a  instal·lar la Creu Roja a l’espai que ha quedat sota de les escales d’accés a platja Capellans.  “S’ha fet una gran feina que completa el bon nivell de serveis que ja tenien les platges i cales del municipi”, deia el regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut. Finalment, també s’han canviat retolacions i senyalitzacions per tal d’unificar la imatge en aquests punts de costa.

Galeria d'imatges

DSC_8621.JPG
DSC_8613.JPG
DSC_8621.JPG

Document Actions