Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inverteix prop de 158.000 euros en un pla de xoc per asfaltar diversos carrers

dijous 26 febrer 2015

També s’està actuant en l’enllumenat del Vial de Cavet

 

L'àrea d'enginyeria de l’Ajuntament de Salou està executant des de la setmana passada i durant unes setmanes més un pla de xoc de millora de l’asfalt a un conjunt de vies i carrers del municipi que presenten deficiències importants, ja sigui en la seva totalitat o en els trams més perjudicats per l’excés de trànsit pesat; deteriorament del paviment i/o per l’acció de les arrels de l’arbrat.

Des de meitats de la setmana passada s’han iniciat de ple els treballs de reparació dels paviments de calçada. Els treballs ja han finalitzat al carrer Logronyo, a més d’un tram del C/ Pompeu Fabra i l’avinguda Carles Buigas. En aquest indret també s’ha dut a terme reparacions de paviment al carrer Amposta. A la zona del nucli antic i barri de la Salut també hi ha un conjunt d'actuacions que s’estan executant aquesta mateixa setmana i que han afectat el C/ del Mar i un tram del C/ Major; la cruïlla del C/ Nord amb el C/ Berlín; a més de la cruïlla entre el C/ Sol i el C/B.

Aquesta setmana, els treballs continuaran -amb la corresponent senyalització viària de prohibició d'estacionament per part de la Policia Local- als carrer Barenys, C/ Carles Roig (entre l’estació de trens i la plaça del Carrilet); a més de rotonda de la carretera de la Costa amb el carrer Replanells; la cruïlla del carrer Codolar; una reparació puntual d’una rasa entre els carrers Baró de la Tournelle i Punta Roja a Cap Salou; a més del lateral del costat de mar entre el carrer Penya Tallada i el carrer Punta del Cavall; la cruïlla amb el C/ Bosc Gran i, finalment, una altra actuació a la plaça de Cala Cranc, afectada pel creixement de les arrels de pi.

En total està previst actuar sobre un total de 3.600 m² de superfície i els treballs s’han adjudicat a EIFFAGE INFRAESTRUCTURAS, S.A. per un import de 157.041,06 €.

 

El vial de cavet, amb il·luminació

A més, també s’estan duent a terme les obres d’instal·lació d’enllumenat públic de la mitjana del Vial de Cavet entre la rotonda del Camí dels Castellots i l’entrada al complex esportiu de Camps de Futbol.

Amb aquesta obre la mitjana del Vial de Cavet disposarà d’enllumenat des de la rotonda de l’Autovia de Reus fins la rotonda del Camí de la Mata. S’estan instal·lant un total de 10 columnes de 9 m d’alçada amb dues lluminàries cada una dotades de làmpada de vapor de sodi d’última generació de 150 W. Els treballs han estat adjudicats a l’empresa SECE, S.A. per un import de 30.929,62 €, IVA inclòs. Estaran enllestides en poc més de quatre setmanes. 

 


Galeria d'imatges

P1120779.JPG
P1120790.JPG

Document Actions