Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou inverteix prop de 200.000 euros en la renovació i augment de punts de joc infantils

dilluns 15 desembre 2014

A la plaça de la Pau ja s’ha finalitzat l’actuació amb un nou conjunt on s’han destinat més de 46.000 euros

A les places de la Província, Catalunya i a l’avinguda Pau Casals s’hi destinaran 115.000 euros

Salou destina aquest any 2014 uns 200.000 euros a la millora de punts de joc infantil al municipi. Aquestes setmanes ha quedat ja finalitzada la primera de les actuacions de tardor en matèria d’implementació de conjunts de lleure per a la canalla ubicat a la plaça de la Pau. En aquesta cèntrica plaça s’han substituït els jocs existents per una instal·lació més moderna i adaptada per a nens i nenes d’entre 2 i 6 anys. La zona –amb paviment de cautxú especial per a amortir les caigudes de la canalla- compta amb un entramat de passarel·les, tubs, tobogans i xarxes similar a la que es pot trobar a la plaça del carrilet. En total, en aquest punt s’han invertit 46.170 euros, aprofitant també aquesta actuació per a la millora dels bancs que envolten la zona lúdica. La regidora d’infància, Julia Gómez, apuntava que “estem fent un esforç considerable per posar a punt les zones de lleure infantil, creant nous espais, millorant els existents i buscant –sobretot- una millor distribució dels parcs infantils arreu de la nostra ciutat”. Els jocs que s’han eliminat de la plaça de la Pau es destinaran –un cop revisats i reparats- a la zona del voltant del pavelló de Cap Salou, a tocar també de la pista poliesportiva descoberta per completar la zona lúdica actual en aquesta zona del municipi.

Però la millora en els punts de joc infantils prevista pels propers mesos no finalitzarà aquí ja que s’està treballant en un concurs públic per adjudicar diversos espais de joc nous i renovar-ne d’altres en una gran actuació arreu del territori municipal per complementar, renovar, millorar i dotar de nous espais per al lleure infantil. Es treballa en un pressupost proper als 115.000 euros per deixar a punt la plaça de la Província, la de Catalunya i també la zona del centre Atenea, a l’avinguda de Pau Casals.

Concretament, a la plaça de la Província es trauran els jocs actuals per instal·lar-ne uns de nous i els existents es repararan i es traslladaran a la Platja de Ponent per reforçar els espais de lleure actuals.

Altres dos indrets de nova creació d’espais infantils seran la plaça de Catalunya i en la zona en construcció del nou conjunt d’oci i esport de l’avinguda de Pau Casals, on s’està construint la pista poliesportiva coberta, a més de la pista de seguretat vial i pista de patinatge. En aquest punt es pretén també col·locar una zona lúdica infantil.

De cara al mes de març, també hi haurà una actuació a la platja de Capellans, on per primer cop s’hi dotarà d’un espai exclusiu de joc pels més petits i a la zona esportiva municipal de platja de Llevant  també s’instal·laran uns jocs esportius, creant una sala fitness d’exterior.

A més d’aquesta partida del 2014, pel pressupost de l’any vinent s’han previst 40.000 euros més per dur a terme noves actuacions al municipi en aquesta matèria.

Galeria d'imatges

jocs_infantils.jpg
jocs_plaa_pau.JPG

Document Actions