Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ja compta amb dos noves rutes de BTT

Es tracta de dos rutes 12,77 quilòmetres i de 12,05 quilòmetres respectivament que s’afegeixen a les rutes ja existents a la ciutat per a ciclistes

dimecres 04 maig 2011

Salou comptarà amb dos rutes de  Biciclet Tot Terreny (BTT) el proper mes de juny. L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor d’Esports, David Ninyà i Ramon López, president de l’associació de BTT de Salou han presentat avui aquests dos nous recorreguts per bicicleta de muntanya.

Es tracta de dos rutes 12,77 quilòmetres i de 12,05 quilòmetres respectivament que s’afegeixen a les rutes ja existents a la ciutat per a cicliestes. Els dos recorreguts són de caràcter circular i s’inicien i finalitzen a l’Ajuntament de Salou.  Discorren per llocs de muntanya significatius del municipi com el Vial del Cavet i connecta amb el nucli urbà de la ciutat, combinant un recorregut més natural amb altre més urbà.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha remarcat que “es tracta del primer pas per potenciar  una nova oferta esportiva basada en la bicicleta de muntanya” i ha afegit que “s’ha fet una feina conjunta des de l’Ajuntament, l’Associació de BTT i la Policia Local que han treballat per garantir la seguretat en aquestes noves rutes”. La Policia Local de Salou enllestirà la senyalització d’aquestes en aproximadament tres setmanes.
El regidor d’Esports, David Ninyà, ha explicat que “aquest és el resultat d’una feina per potenciar l’esport de base així com la part més lúdica donat que es pot practicar amb família i és accessible per tothom”. El  President de l’Associació de BTT, Ramon López, també ha volgut destacar que “es tracta de dos rutes que seran molt positives per aquest esport donat que habilitar aquests recorreguts animarà a molta gent a descobrir aquest esport així com els indrets amb els que comptem a Salou”.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

DSC03589.JPG

Document Actions