Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ja disposa d’un rocòdrom a la Masia Tous

La instal·lació compta amb 300 preses d’escalada i ha suposat una inversió de poc més de 14.700 euros

dilluns 16 maig 2011

La Masia Tous, el centre juvenil del municipi, ja compta amb un nou element per al gaudi dels joves de Salou. Es tracta d’una instal·lació per a l’escalada que pretén acostar als més joves la passió per aquest esport. De fet, es tracta d’un rocòdrom de 10 metres de llargada i amb alçades que van dels 2,77 metres als 3,60 metres i que compta amb 300 preses de mides i colors diferents per tal de fer diversos circuits i amb diversos graus de dificultat que en total comprenen uns 50 metres quadrats de plànols escalables i amb formes similars a la roca natural.
El rocòdrom ha suposat una inversió de 14.750 euros, que complementen les altres activitats que es duen a terme en el centre juvenil, com ara les sales d’assaigs o els futbolins, a més de ping pong, dards, entre d’altres aspectes lúdics.
El projecte, realitzat per una de les empreses capdavanteres en el sector, Top30, inclou també uns matalassos per amortir les caigudes. El panell, sobre el que se subjecten les preses, ha superat les proves d’impacte de la UNE EN 12572, i està construït sobre una base de fusta amb un tractament de resines de polièster per donar una textura similar a les que es pot trobar al medi natural. Properament, es crearà una associació d’escalada al municipi  per fer-ne ús i promoure aquest esport.
L'alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la Regidora d'Infància i Joventut, Júlia Gómez, han visitat avui la posada en marxa de la instal·lació, fruit d'una demanda del col·lectiu de joves i que es va canalitzar a través de la campanya de participació Ei Jove! Ens importa la teva opinió!.

Galeria d'imatges

DSCN0174.JPG
DSCN0174.JPG
DSCN0180.JPG

Document Actions