Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ja té nova imatge gràfica per les classes d’educació viària a les escoles per curs 2016-17

dimecres 28 setembre 2016

La 27ena edició d’aquest certamen de dibuix el guanya l’estudiant  Maria Andrea Firanta que actualment cursa primer a l’IES Marta Mata

 

L’alumna de 1er d’ESO de l’IES Marta Mata, Maria Andrea Firanta, ha estat la participant guanyadora del concurs de pintura d’educació vial de Salou que un any més il·lustrarà la feina que es du a terme als centres educatius del municipi per part dels agents de la Policia Local. La jove -que cursava 6è a l’escola Salou quan va dibuixar el cartell- ha rebut un obsequi de mans de l’alcalde de Salou i de la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, en presència del cap de la Policia local, José Luís Gargallo, de l’agent Juan Manuel Tortosa; de la tutora de l’alumna i dels seus pares. D’aquesta manera es manté la tradició que sigui un alumne qui plasmi en un full l’aprenentatge dins les sessions d’Educació Viària que organitza la Policia Local de Salou i que enguany arriben ja a la 27ena edició.


Al programa escolar- que es du a terme a les diferents escoles del municipi entre els alumnes de 1er de primària i fins a batxillerat- hi han participat en el darrer anys més de 3.000 alumnes de 5 escoles i 2 instituts. El Batlle, ha felicitat la guanyadora per la seva creativitat i el gran treball que ha dut a terme, i l'ha animat a seguir en aquest bon camí.

Galeria d'imatges

concurs.jpg
cartell_ed_viria.jpg
P1290328.JPG

Document Actions