Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou lamenta la invasió d’Ucraïna i postula el turisme com a plataforma per la pau

divendres 25 febrer 2022

L’alcalde Pere Granados i els portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament de Salou, Jesús Barragán (SUMEM PER SALOU), David González (PSC), Marçal Curto (ERC), Pere Lluís Huguet (C’s) i Mario García (PP), fan el següent pronunciament, respecte a la invasió d’Ucraïna, per part del president rus, Vladimir Putin.


1.- En primer lloc, lamentar aquesta mala notícia i solidaritzar-nos amb les víctimes, especialment, amb aquells col·lectius més vulnerables, que són els que més pateixen en un conflicte.
2.- Manifestar la nostra contundent denúncia cap a les guerres i els conflictes armats, perquè hi surt perjudicat tothom: les persones, les famílies, els pobles i ciutats, els països i les seves economies. I, en aquest sentit, també el turisme i les activitats que en depenen.
3.- Desitgem que aquest conflicte finalitzi l’abans possible i es pugui normalitzar la vida en ambdós països, en un ambient de concòrdia i reconciliació ciutadana.
4.- Salou, com a municipi turístic d’acollida, aposta per les actituds d’entesa, de convivència i de confiança entre països i cultures, en un marc de col·laboració mútua; i entenem que el fenomen del turisme exerceix, precisament, un paper clau en l’impuls i consolidació de la pau i el desenvolupament de les societats.

Avui i sempre, NO a la guerra. Salou reitera el seu ferm compromís amb la pau i la voluntat de ser terra d'acollida.

Document Actions