Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou licita la il.luminació de la Urbanització Bergs, al Cap Salou

dimarts 14 abril 2015

Es tracta d’un contracte menor per dotar amb una vintena de punts de llum els carrers de la zona amb una inversió de prop de 60.000 euros

 

L’Ajuntament de Salou ha posat a licitació el projecte per instal·lar un nou enllumenat a la Urbanització Bergs, emplaçada al Cap de Salou i amb accés des de la Carretera de la Costa. Aquesta urbanització, que va néixer a finals dels anys 60 com a urbanització de caràcter privat amb les infraestructures pròpies de l’època i amb un emplaçament totalment allunyat del nucli urbà de Salou, ha acabat integrat dins de l’entramat urbanístic de Salou.

Des dels serveis tècnics d’enginyeria s’ha redactat aquest nou projecte que permetrà dotar la zona d’una nova instal·lació d'enllumenat públic als carrers Pi d’en Vives, el Passatge Pi d’en Vives i el carrer Llebeig, tots ells dins del terme municipal de Salou.

Cal recordar que ja a l’any 1990 es va dotar de xarxa municipal de sanejament a aquesta urbanització privada. Tret d’aquest servei la resta són antics i deficitaris. A instàncies de la Comunitat de Propietaris, s’ha sol·licitat a l’Ajuntament de Salou l’execució d’un nou enllumenat en el qual s’està ja treballant i que preveu instal·lar un total de 19 punts de llum d’acord amb la vigent legislació i integrats dins d’aquest servei municipal. El projecte redactat pels serveis tècnics de l’Ajuntament també preveu la retirada dels punts de llum existents, a més de l’obertura de rases i demolició de paviments així com la posterior reposició; la construcció de fonaments; l’estesa de línies d’alimentació dels del quadre de comandament; a més del subministrament i instal·lació d’un nou quadre de comptatge. Els treballs també preveuen l’extracció d’una soca existent al C/ Pi d’en Vives i també la reposició dels trams de paviment de formigó malmesos.

L'obra tindrà un termini d'execució de dos mesos a partir de l'acta de l’adjudicació. El pressupost d'execució per contracte d'aquestes obres, ascendeix a  59.902,88 €.

Durant l’execució dels treballs haurà d’estar en funcionament l’enllumenat actual fins que no entri en funcionament el nou per tal de mantenir el servei de manera que garanteixi els mínim d’il·luminació que garanteixi la seguretat de la zona.

Galeria d'imatges

web.jpg
P1140001.JPG
P1140004.JPG

Document Actions