Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou lliura carnets a 11 persones alimentadores de colònies felines

dilluns 12 febrer 2024

En un gest exemplar de dedicació al benestar animal, l'Ajuntament de Salou va organitzar un acte el passat dilluns 5 de febrer, on es va reconèixer la tasca fonamental d'11 persones alimentadores de colònies felines.

Aquestes persones voluntàries, ara acreditades amb un carnet personal i intransferible, representen un pilar clau en la protecció i manteniment de les colònies felines del municipi.

L'acte, presidit per la regidora de Defensa i Benestar Animal, Beatriz Morer, va servir com a plataforma per al lliurament de certificats a aquestes persones alimentadores.

Amb aquest acte, l'Ajuntament no només va reconèixer oficialment la seva contribució inavaluable, sinó que també va formalitzar el seu compromís en la cura diària dels felins, assegurant-se que aquests siguin atesos d'acord amb els més alts estàndards de benestar animal.

Durant l'acte, celebrat a les instal·lacions municipals, es va fer entrega d'un Decàleg de Bones Pràctiques a cada una de les alimentadores que va participar en el curs de formació.

Aquest document, dissenyat per guiar les seves accions, subratlla la importància d'una cura responsable i respectuosa, alineada amb la normativa municipal vigent en matèria de protecció i benestar animal.

Aquesta iniciativa, Salou reafirma la seva posició en relació amb les pràctiques ètiques i sostenibles en la gestió de colònies felines.

Document Actions