Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou lliura el pin d’or a la funcionària de l’Ajuntament Puri Pérez per la seva jubilació

dimecres 15 juny 2016

La treballadora municipal va iniciar la seva tasca l’abril de 1972 a l’aleshores ajuntament de Vila-seca i Salou al departament d’Intervenció

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat aquest matí un collaret amb el pin d’or a la funcionària Puri Perez per la seva jubilació després de 44 anys de servei dins la funció pública. El batlle, ha estat acompanyat en aquest acte pel regidor delegat de Gestió del Territori, Marc Montagut, el de Serveis Interns, Jesús Barragán; i de la cap dels Serveis Administratius Territorials (SAT).

La funcionària Puri Pérez, acompanyada de la seva família, ha recollit la insígnia d’or i ha recordat els inicis l’abril de 1972 de la seva tasca al departament d’intervenció de l’aleshores Ajuntament de Vila-seca i Salou. Després de 10 anys al departament d’intervenció la van destinar als Serveis Administratius d’Urbanisme i finalment als Serveis Administratius Territorials.

El batlle ha volgut agrair “en nom propi, del govern i de la Corporació els anys de dedicació, esforç i servei al municipi de Salou”.

Galeria d'imatges

pekepuri.jpg
P1260848.JPG

Document Actions