Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou lliura el pin de plata a 9 funcionaris pels seus 25 anys de servei al municipi

dilluns 08 juny 2015

L’alcalde, els ha animat a seguir treballant pel municipi. Van incorporar-se a l’Ajuntament després de la Segregació


L’alcalde de Salou en funcions, Pere Granados, ha lliurat aquest migdia el pin de plata a 9 funcionaris del consistori pels seus 25 anys de servei dins la funció pública. El batlle, acompanyat pels regidors i caps de secció de cada àrea, han volgut agrair els anys de dedicació i servei al municipi de Salou; tot just coincidint amb la creació del primer Ajuntament de Salou després de la Segregació.

En concret els funcionaris homenatjats han estat el Cap dels Servei Tècnics d’Urbanisme, Lluís Serra a més d’altres treballadors adscrits als serveis d’Urbanisme com Jordi Borràs, M. José Sorribes; l’agent de la Policia Local, José Aragón; la funcionària dels Serveis Administratius Territorials Àngels Aguadé; Trini Arribas d’Estadística; Lali Donato de Recaptació Executiva a més de dos conserges: el de la Torre Vella Joan Marlés i el del poliesportiu Ferran Llauradó.


A l’acte també hi ha estat presents els regidors de cada àrea representada: Jesús Barragán de Serveis Interns; Ramon Pascual de Seguretat Ciutadana, Felip Ortiz d’Esports i Marc Montagut de Gestió de Territori. A més, també han acompanyat en l’acte de lliurament dels pins altres caps de servei com d’Estadística, del SAT, el de la Policia Local, el tresorer i el d’Ordenances.

Galeria d'imatges

pin25_anys.jpg
degrup.JPG

Document Actions