Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou lliura els diplomes a les dones participants a la segona edició del taller de salut

Una desena de dones han participat en el taller de salut: Dones i salut, una acollida en l’àmbit de la salut des de la perspectiva del procés migratori

divendres 19 març 2010

Aquest dijous dia 18 de març va finalitzar el taller de salut que es va impulsar des de la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Salou i el Centre d’Assistència Primària (CAP) de Salou que s’ha dut a terme a l’Espai MAS, Espai Municipal D’atenció Social – Immigració i Dona. El taller va comptar amb una desena de dones de diferents nacionalitats que es van informar i assessorar en matèria de salut individual i familiar.

Cal recordar que aquest és el segon taller realitzat en el període lectiu 2009-2010, i dona continuïtat al Taller de Salut per a dones senegaleses iniciat l’any 2008, donant l’oportunitat d’obrir la participació a totes les dones residents a Salou. La Regidora d’Acció Social, Ana Narbona, ha explicat que: “aquests tallers volen facilitar la comunicació entre les mateixes companyes per tal que pugin facilitar aquest acompanyament, i facilitar informació bàsica i necessària vers serveis sanitaris, vies d’accés als diferents serveis i recursos, malalties comunes, alimentació i vacunes infantils, sexualitat femenina, entre molts d’altres temes”. L’alcalde, Pere Granados, i la regidora Narbona van estar presents a la cloenda per lliurar els diplomes a les assistents.

El taller va començar el passat 28 de gener i està estructurat en 8 sessions, on s’han tractat diverses temàtiques. Tots els tallers han estat impartits per professionals sanitaris del CAP i la Tècnica d’Immigració del consistori. A part del contingut sanitari, s’ha presentat el nou Servei d’Informació i Assessorament a la Dona, SIAD. A més a més i aprofitant que s’estrenava el material d’acollida municipal se’ls va facilitar una guia d’acollida al municipi, on s’informa de l’accés i l’existència dels diferents serveis municipals.

Galeria d'imatges

DSC02587.JPG
DSC02576.JPG

Document Actions