Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou lliura els diplomes del programa de natació a les escoles de Salou, Voramar i Elisabeth

Els alumnes de Segon de Primària han realitzat el curs de manera subvencionada gràcies a un conveni signat per l’Ajuntament

dilluns 03 juny 2013

El regidor d’esports Felip Ortiz, han lliurat els diplomes als alumnes de Segon de Primària de l’Escola de Salou, Voramar i Elisabeth que han participat al programa escolar de natació que s’ha desenvolupat durant el present curs.
Aquests infants, d’entre set i vuit anys, han realitzat les classes de natació durant l’horari lectiu del curs de manera totalment subvencionada, gràcies a un conveni signat amb l’Ajuntament.  Els estudiants han tingut, durant tot el curs, accés a la piscina i a totes les instal·lacions en l’activitat programada per l’escola a la que pertanyen.

El professorat ha estat format per monitors de natació degudament acreditats i titulats que ha proporcionat l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament. Els alumnes han finalitzat aquest programa de Natació a les Escoles que ha tingut una durada d’Octubre a Maig. En total, han participat 51 nens de l’Escola Europa, 37 de l’Escola Santa Maria, 48 de l’Escola Salou, 56 de l’Escola Elisabeth i 34 de l’Escola Voramar.

Galeria d'imatges

elisabeth_p.JPG
escola_salou_p.JPG
voramar_p.JPG
elisabeth.JPG
voramar.JPG
escola_salou.JPG

Document Actions