Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou lliura les beques universitàries 2021 a 10 estudiants que han obtingut els millors expedients acadèmics

divendres 20 maig 2022

L’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha lliurat els premis aquest matí, en un acte a la sala Europa del TAS

Els i les estudiants de diverses modalitats de Batxillerat dels centres salouencs han rebut una beca per valor de 1.282 €, cadascun

 

L’alcalde de SalouPere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha presidit aquest matí l’acte de lliurament de les beques per a estudis universitaris 2021 als alumnes que el curs passat van finalitzar el Batxillerat, en diverses modalitats, que van obtenir el millor rendiment acadèmic i les millors qualificacions.

A l’acte, que s’ha celebrat a la sala Europa del Teatre Auditori de Salou (TAS), també hi han assistit el director de l’Escola Elisabeth, Enric Masià; la directora de l’Institut Jaume I, Carmina Fallada; la directora de l’Institut Marta Mata, Carme Moreno; el director de la Unitat d'Escolarització Compartida (UEC), Robert Nieva; i la inspectora d’Ensenyament, Montserrat Fortuny; a més dels i les alumnes becats.

L’alcalde Pere Granados ha felicitat els alumnes premiats; i ha assenyalat que, per a l’Ajuntament, “la formació, l’aprenentatge, l’educació és una eina i un objectiu fonamental de la nostra societat salouenca”, i, per això, ha recordat, “sempre hem dotat d’aquells recursos materials i humans necessaris, perquè cada vegada tingueu un sistema molt més fàcil d’aprenentatge”. També ha posat en valor la implicació de la comunitat educativa, dels professors i professores, i dels centres educatius.

Per la seva banda, la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha posat de relleu l’esforç de superació realitzat pels estudiants que han obtingut beca. Així mateix, s’ha adreçat al jovent, dient que “teniu per davant un gran repte, esteu davant d’un context sociolaboral complex i en contínua evolució”, i, per tant, ha assegurat, “heu de ser molt flexibles i estar molt ben preparats per poder desenvolupar, plenament, la vostra carrera professional”.

Els ajuts pels estudis que concedeix l’Ajuntament de Salou tenen un valor de gairebé 13.000 €. Han estat 10 els i les estudiants premiats pel seus resultats acadèmics, amb una beca de 1.282 € per a cadascú.

Els i les alumnes que han rebut els premis són:

- Del Grup A, estudiants de 2n de Batxillerat i últim curs de cicles formatius de Grau Superior amb Matrícula d’Honor, l’estudiant Pamela Georgieva Kostova, de l’Institut Marta Mata; i Alba Molina Torres, de l’Institut Jaume I.

- Del Grup B, del Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials, han percebut una beca, cadascú, Maria Gallego Castillo, Annel Chacón Alcalá, i Miguel Hidalgo Caparros, tots tres de l’Institut Jaume I.

- Del Grup B, del Batxillerat de Ciències i Tecnologia, han percebut beques els estudiants Paula Clua Sicilia, Clara Martínez Sánchez, i Ivan Arenal Fernández, tots tres de l’Institut Jaume I.

Així mateix, s’han concedit dos ajuts de categoria extraordinaris a Adam Orive Quatic i Ana Lozano Castillo, ambdós de l’Institut Jaume I.

En finalitzar el lliurament de beques, ha tingut lloc la conferència ‘Conectas o Desconectas’, a càrrec de la neuropsicòloga clínica infantil i d’adolescents, Nerea López, i l’intervencionista familiar, Storyteller i presentador de televisió, Pedro García Aguado.

Galeria d'imatges

5.JPG
6.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10.JPG
11.JPG
12.JPG
13.JPG
15.JPG
16.JPG
17.JPG
19.JPG
20.JPG

Document Actions