Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou lliura nou beques per a estudis universitaris als millors currículums de l'IES Jaume I

dilluns 16 novembre 2009

En total s'han repartit fins a 8.500 euros i un ordinador portàtil als millors estudiants del municipi

L'alcalde de la ciutat, Pere Granados, junt amb el regidor d'Ensenyament, David Ninyà, han lliurat aquest matí un total de nou beques per a estudis universitaris a més d'un ordinador portàtil a la millor nota de les proves d'accés a la universitat (PAU) gràcies a la col·laboració de l'Antena del Coneixement de Salou de la URV. En un acte a la sala Xavier Turull de l'escola de musica i amb l'auditori ple a vessar d'alumnes s'han succeït els premis als nou estudiants que, un cop finalitzada la seva formació a l'IES Jaume I del municipi, han encaminat la seva carrera professional a la universitat; a més de quatre alumnes qualificats amb matrícula d'honor per les Juntes d'Avaluació de segon de batxillerat.

El regidor d'ensenyament, David Ninyà, a més de felicitar els guanyadors, ha encoratjat als estudiants a 'superar-se en el dia a dia i a aprofitar les possibilitats de progrés que els brinda l'educació per a formar-vos com a persones i professionalment', deia. Per la seva part, l'alcalde de Salou, ha recordat com aquestes beques es van instituir quan Granados era regidor d'ensenyament i els ha encoratjat 'a superar-vos perquè la millor inversió és la formació', ha dit. 'Des del govern hem treballat i continuarem treballant per la formació; reconeixent l'esforç personal i incentivant amb beques els millors currículums'.

Els guardonats amb 1.284 euros cadascun són Francisco José Gómez Sánchez, la millor nota en el batxillerat humanístic i de ciències socials; David Coronado Gutiérrez, el millor estudiant del batxillerat tecnològic; Maria Garrido Martín per la millor trajectòria al batxillerat de Ciències de la Naturalesa i la Salut. Les dues beques per a cicles formatius de grau superior han anat a parar a Natàlia Fernandez Fox i per a Javier Muñoz Martínez i, finalment, els alumnes amb matrícula d'honor de segon de batxillerat que han rebut 565 euros han estat Alejandro Aivar García; Guillem Rufián Torrel; Laura Nebot Muro i Jaume Grabulosa Lesniowski.
A més, a l'estudiant Guillem Rufián també s'ha emportat un ordinador portàtil per haver obtingut la millor nota a les PAU.
Després del lliurament de les beques, l'escriptor Màrius Serra, ha pronunciat una conferència a la mateixa sala.

Document Actions