Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou lluirà noves guinguetes a les platges a partir del 18 de març

Avui s’ha pogut veure un model de la nova guingueta a escala real a més dels complements de tendals i gandules de les platges

dijous 07 març 2013

Salou començarà a instal·lar les noves guinguetes de les platges en poc més de deu dies, aprofitant que s’acosta ja l’inici de la temporada amb la Setmana Santa a la vista. Aquest matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb la regidora de Platges, Julia Gómez, i alguns membres de la junta dels concessionaris de les instal·lacions de platja han visitat una de les guinguetes muntades al centre logístic de serveis per tal veure la qualitat i el disseny de la mateixa. Aquesta mateixa guingueta es podrà veure a partir del 18 de març muntada a la platja de Llevant i de Ponent i s’anirà instal·lant progressivament fins a meitats del mes d’abril al llarg del litoral. En total l’usuari de les platges podrà trobar fins a 29 guinguetes, 4 d’elles amb servei de restauració, precisament una de les novetats d’enguany.  

“Amb aquest disseny exclusiu donem un canvi d’imatge total a les nostres platges i posem una construcció emblemàtica, novadora i de qualitat al servei dels nostres usuaris de les platges”, deia l’alcalde Pere Granados, qui també ha valorat “el gran esforç que fan els concessionaris de les platges per adequar-se a la normativa i adaptar-se als nous temps”.

D’entre les novetats a destacar per aquesta nova temporada n’hi ha bàsicament dues: la primera que s’oferirà un servei de restauració, i l’altra, que els empresaris podran obrir fins a la una de la matinada, donant d’aquesta manera més vida a la platja.

 “Era necessari fer un canvi en la imatge de les nostres platges i adequar-ho a les exigències de mercat i de qualitat, fer una nova imatge de marca que crec que hem aconseguit amb aquest nou disseny molt funcional i atractiu”, assegurava la regidora de Platges, Julia Gómez.

Les guinguetes a les platges de Salou es repartiran al llarg de la de la següent manera: a Ponent se n’incrementa una i passaran a ser 7 guinguetes de 15m2 i 30m2 de terrassa a més d’una altra que ofereixi servei de restauració amb un espai de 20 m2 i una terrassa de 75m2 més. En el cas de Llevant n’hi haurà fins a 16 (14 de 10m2 repartides al llarg de la platja i dos més al voltant de la plaça de les Comunitats Autònomes  que oferiran servei de restauració). A platja Capellans es manté la única guingueta que hi havia fins al moment (20 m2 i 30m2 més de terrassa); una altra a cala Llenguadets (10m2 i 30m2 més exterior); a la Llarga també es prestarà el servei de restauració amb una guingueta de 20m2 que inclou una terrassa de 75m2 més; i a Cala Vinya i Cala Crancs també n’hi haurà una a cada platgeta de 15m2 amb una superfície permesa de terrassa de 30m2.

Els costos de les guinguetes –que van a càrrec dels mateixos concessionaris- oscil·len entre els 23.000 euros –els més petits- als 52.000 en el cas dels restaurants amb terrassa de 75 m2.

Els empresaris de les platges que han optat a la concessió comptaran amb una autorització municipal  inicial de quatre anys (temporades 2013-2016), es a dir, fins esgotar la vigència del pla d’usos aprovat i preveient-se la possibilitat d’una pròrroga màxima de fins a altres cinc anys, equivalent al termini de vigència d’un nou pla d’usos, a atorgar per temporades per voluntat expressa de l’Ajuntament i prèvia sol·licitud escrita del beneficiari.

Galeria d'imatges

DSCN0141.JPG
2.JPG
2.JPG
DSCN0141.JPG

Document Actions