Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou manté l’interés turístic a Rússia amb una nova promoció a la fira Otdykh Leisure de Moscou

divendres 18 setembre 2015

La capital de la Costa Daurada hi és present per cinquè any consecutiu.

Aquesta trobada és la primera acció promocional després de la temporada d’estiu

Per cinquè any consecutiu la capital de la Costa Daurada ha estat present a la fira turística russa de Moscou, Otdykh Leisure del dimarts i fins aquest divendres. Es tracta d’una fira de referència en la que es comencen a contractar els productes de la pròxima temporada i en la que ja s’ha començat a copsar la tendència d’aquest mercat pels propers mesos.

La delegació de Salou ha estat encapçalada pel regidor de turisme de Salou, Benet Presas, a més d’estar formada per nombrosos empresaris d’agències receptives i hotels del municipi. En aquest sentit, les previsions de cara a la pròxima temporada que es desprenen de les reunions mantingudes amb empresaris i sector comercialitzador parlen d’una tendència similar a la d’enguany en el mercat rus. Malgrat tot, Presas ha manifestat que “continuem apostant per aquest mercat tot i que al 2016 tampoc es preveuen grans canvis respecte d’aquesta temporada 2015 ja que estem davant d’un problema de conjuntura econòmica i per la paritat ruble/euro, no de destinació”. El regidor de Turisme insisteix en que “des de Salou no abandonem la promoció a aquest mercat i també hem de dir que –tot i que s’han produït alguns canvis al sector de la comercialització, touroperació i transport aeri- continuem apostant per Salou i la Costa Daurada”. Presas també ha manifestat que “volem fer palès el nostre agraïment per la confiança demostrada ja que en aquests moments de clares dificultats des del turoperador continuen apostant per nosaltres i segueixen programant Salou”. “Per tot plegat –ha afegit- estem convençuts que aquest mercat tornarà a arrencar i que nosaltres estarem presents com a destinació”, ha conclòs.

La fira Otdykh Leisure és de format mixt, sent els primers dos dies específicament per a professionals i els dos darrers per a públic final on enguany s’hi ha reunit més de 1.200 expositors provinents de 94 països i de regions russes i es preveu que s’hagin assolit els més de 68.000 visitants.

Galeria d'imatges

moscou.jpg
leisure.jpg

Document Actions