Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou manté una presència activa a les fires promocionals de Rússia

dimarts 27 setembre 2016

Fins a 31 d’agost les pernoctacions d’aquest mercat a la capital de la Costa Daurada s’han incrementat d’un 11,5% respecte del 2015


Per sisè any consecutiu la capital de la Costa Daurada ha estat present a la fira turística russa de Moscou, Otdykh Leisure, la qual ha arribat a la 22ena edició, enguany traslladant-se al centre de convencions de la capital russa. La delegació de Salou ha estat encapçalada pel regidor de Turisme, Benet Presas, a més d’estar formada per nombrosos empresaris d’agències receptives i hotels del municipi els quals han mantingut reunions amb els diferents turoperadors. Tanmateix, Turespaña i l'Agència Catalana de Turisme han estat presents amb un stand a la fira i per tant hi havia delegacions d'ambdues bandes.


El regidor Presas ha manifestat que “des de Salou no defallim; continuem apostant per aquest mercat, encara que som conscients de les dificultats i -afegia- que ens trobem davant d’un problema de conjuntura econòmica i per la paritat ruble/euro, no de la fidelització a la nostra destinació”. Així i tot, fins a 31 d’agost, i segons dades de l’Observatori d’Estudis Turístics, s’ha enregistrat un augment de pernoctacions de l’11,5%; i també s’ha produït un creixement el mercat ucraïnès.


Per Presas “estem davant d’una acció de manteniment d’interès, perquè estem segurs que la nostra destinació tornarà a posicionar-se quan desapareguin les sancions de la Unió Europea cap a Rússia“, manifestava, ja que “d’aquesta manera, segurament, s’aixecaria la recomanació russa de no viatjar cap a països de la Unió Europea”.


En aquest sentit, les previsions de cara a la pròxima temporada que es desprenen de les reunions mantingudes amb empresaris i sector comercialitzador parlen d’una tendència similar a la d’enguany en el mercat rus.

La fira Otdykh Leisure és de format mixt, sent els primers dos dies específicament per a professionals i els dos darrers per a públic final on enguany s’hi ha reunit més de 750 expositors provinents de 70 països i de regions russes i es preveu que s’hagin assolit els més de 53.000 visitants. Segueix sent una fira de referència en la que es comencen a contractar els productes de la pròxima temporada i en la que ja s’ha començat a copsar la tendència d’aquest mercat pels propers mesos.

Galeria d'imatges

russia.jpg
russia.jpg

Document Actions