Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou marca presència en la Fira de Turisme de Barcelona (B-Travel)

diumenge 17 març 2024

En la Fira Internacional de Turisme de Barcelona (B-Travel), que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la Fira de Barcelona, Salou ha marcat presència en el marc del Conveni Córner, una estratègia de promoció conjunta amb la Costa Daurada.

Aquest esdeveniment serveix de plataforma per a Salou, no només per realitzar networking, sinó també per presentar nous productes pensats per combatre l'estacionalitat. 

L'alcalde de Salou, Pere Granados, qui també és president del Patronat Municipal de Turisme, juntament amb Hèctor Maiquez, regidor de Dinamització Econòmica i vicepresident del mateix patronat, van marcar presència en la fira.

Un dels principals focus de Salou en aquestes trobades és l'aposta per la desestacionalització, amb l'objectiu d'atreure nous segments de mercat interessats en experiències més enllà de la temporada de sol i platja, com pot ser, per exmple, la gastronomia o la natura.

Durant els dies de la fira, Pere Granados va tenir l'oportunitat d'establir nombrosos contactes amb assistents interessats en la variada oferta turística de Salou.

En aquestes trobades, Salou aposta per la desestacionalització, amb l'objectiu d'atreure nous segments de mercat interessats en experiències més enllà de la temporada de sol i platja, com pot ser, per exmple, la gastronomia o la natura

Aquestes interaccions resulten una gran oportunitat perquè Salou es posicioni com una destinació atractiva i diversa, capaç d'adaptar-se a les demandes dels visitants.

Galeria d'imatges

Btravel.jpg
grandosNTRAVEÑ.jpg
granados.jpg
P2380675.JPG
P2380679.JPG
P2380686.JPG
P2380698.JPG
P2380699.JPG
bt1.jpg
bt2.jpg
bt3.jpg
bt4.jpg
bt5.jpg
bt6.jpg
Btravel.jpg

Document Actions