Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou marca presència en la Fira Internacional de Turisme de Seül

divendres 10 maig 2024

Salou, a través del seu Patronat de Turisme i sota el paraigua de la marca Turespaña, està present a la Fira Internacional de Turisme de Seül, Corea del Sud, que se celebra fins al proper 12 de maig.

La Fira Mundial de Viatges de Corea (SITIF-KOTFA) és, sens dubte, l'esdeveniment més important del sector turístic a Corea, amb més de 70 països que exposen els seus atractius i ofertes turístiques i culturals. Aquesta fira promou l'enfortiment de la indústria turística a Corea, integrant tant el turisme receptiu com l'emissor.

Durant la fira, s'ha destacat també l'oferta turística d'altres destinacions espanyoles com les Illes Canàries, Madrid i Galícia. Salou ha aprofitat una trobada amb operadors turístics i aerolínies coreanes per donar a conèixer el seu potencial turístic diversificat, amb l'objectiu de desestacionalitzar la temporada turística.

El turisme coreà a Catalunya és un sector en creixement, amb un impacte significatiu en l'economia i la cultura de la regió. Així, Salou busca atraure aquest turisme i fomentar un intercanvi cultural i econòmic ric i mútuament beneficiós entre Salou i Corea del Sud. Els turistes coreans solen sentir-se més atrets per una oferta que no estigui basada exclusivament en sol i platja.

Document Actions