Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou millora el paviment del carril bici del Camí de la Torre i les voreres dels carrers Cambrils, Guillem de Montcada, Guillem de Claramunt i Gandesa

divendres 08 maig 2015

Els treballs d'aquesta actuació de manteniment de ciutat tenen un cost de 119.420,06 euros amb una durada màxima de 2 mesos

 

L’Ajuntament de Salou ha iniciat les obres de reparació del paviment del carril bici del Camí de la Torre, ja que aquest es trobava en mal estat. L’empresa Construccions Vinaixa ha estat l'adjudicatària dels treballs que tenen un pressupost de 32.621,67€.

Les tasques, que han començat aquesta mateixa setmana, tindran una durada estimada d'un parell de mesos i repararan el paviment asfàltic malmès a causa del creixement de les arrels dels arbres. Els treballs a realitzar inclouen la demolició dels paviments actuals, el tall de les arrels, l’obertura de rases per a la col·locació de feltre geotèxtil anti arrels, i la reposició del nou paviment.

Paral·lelament, també s'han iniciat aquesta mateixa setmana les reparacions de les voreres dels carrers Cambrils, Guillem de Montcada, Guillem de Claramunt i Gandesa. Les obres afecten un total d’uns 525 m² de paviment i els treballs a realitzar inclouen la demolició dels paviments actuals, el tall de les arrels, la regularització de la vorada i la reposició del paviment. Els treballs han començat aquest passat dilluns pel C/ Cambrils en el sentit de la circulació i aniran seguint per la resta de carrers afectats. El termini màxim d’execució és de 2 mesos i el cost dels treballs és de 86.798,39€.

Galeria d'imatges

web.jpg
P1150290.JPG

Document Actions