Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou millora i amplia la xarxa d’aigua potable situada al vial de Cavet

dimarts 10 novembre 2015

S’han estudiat i valorat els treballs a dur a terme per part dels serveis tècnics municipals i s’han invertit amb un pressupost de 68.600 euros

L’ajuntament de Salou ha ampliat i millorat la xarxa d’aigua potable situada al vial de Cavet en previsió d’un creixement de la demanda en aquella zona. Els treballs han tingut una durada de tres setmanes, i han consistit en l’ampliació de la fosa d’aigua potable i s’han instal·lat 190 metres lineals de canonada de 45 centímetres de diàmetre. Aquests treballs, que ja han finalitzat, s’han dut a terme a la vorera de muntanya del vial de Cavet en el tram comprès entre el camí dels Morts i fins al càmping.

Els treballs de millora i ampliació els ha executat l’empresa Sorea la qual ha realitzat el tall i la demolició de la pavimentació de l’asfalt, extracció de la terra i col·locació de la canonada, connectar la canonada a la canonada ja existent, a més de la pavimentació de l’esplanada i posterior asfaltat. El pressupost d’execució de l’obra ha superat els 68.600 euros.

Galeria d'imatges

obres-al-vial-de-cavet.jpg
P1200815.JPG

Document Actions