Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou millora la formació del sector turístic amb el programa 'Cultura del detalle'

dimarts 17 novembre 2009

Encara hi ha temps per apuntar-se a alguns dels mòduls que es desenvoluparan fins el 27 de novembre

Aquesta setmana han començat les sessions formatives dels mòduls del programa Cultura del Detalle coordinat pel Patronat de Turisme de Salou que pretén fomentar la qualitat percebuda pel turista mitjançant la millora de l'atenció al client. En aquest sentit, s'ha desenvolupat una estratègia orientada a enriquir l'experiència del turista que visita les destinacions turístiques d'Espanya, que fomenti la cultura del detall, la hospitalitat i el compromís del treball ben fet.
Aquest programa consisteix en el desenvolupament d'un ambiciós Pla de Formació adreçat a personal en contacte amb el client, per una banda; i per una altra, a propietaris i comandaments intermedis.
Els mòduls que formen aquest programa de formació s'imparteixen gratuïtament durant aquesta segona quinzena del mes de novembre a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic de Salou (Ajuntament de Salou, Passeig del 30 d'octubre, 4). El dilluns 16 de novembre van començar amb el mòdul de 'Conèixer el client' i acabaran el proper 27 de novembre sota l'epígraf de 'Promoure acords'.
Per tothom que hi estigui interessat, encara es poden inscriure als propers mòduls que s'impartiran i ho poden fer a través de la pàgina web: www.anfitrionesturismo.es (després d'haver-se registrat gratuïtament) o a través del Patronat de Turisme al telèfon 977 35 35 55.
La formació realitzada dins d'aquest projecte també comptarà com a formació dins el projecte Compromiso de Calidad Turística 'S.I.C.T.E.D.- en la que el Patronat de Turisme també participa i que durant l'any 2010 pretén reiniciar de nou.

Document Actions