Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou millora l'enjardinament de la rotonda de l'avinguda Batlle Pere Molas, amb l'Av. Països Catalans

dimarts 10 gener 2023

També s’actualitzarà el sistema de reg, amb la incorporació de tecnologia de telegestió, que permetrà l’estalvi d’aigua i controlar el servei, de forma telemàtica

 

L’Ajuntament de Salou realitzarà obres de millora de l’enjardinament de la rotonda de l’avinguda Batlle Pere Molas, amb l’Av. Països Catalans, plantant arbustiva de llarga floració i reposant els àrids perduts, per tal de complementar les palmeres i gramínies existents.

Així mateix, s’actualitzarà el sistema de reg, incorporant tecnologia de telegestió, que permetrà l’estalvi d’aigua, ja que s’adaptarà el reg a les condicions particulars de cada època i dia concrets, i, alhora, implicarà un estalvi de temps per a les persones supervisores del servei. Cal destacar que aquest sistema serà compatible amb la resta d'àrees telegestionades previstes al municipi.

L’alcalde Pere Granados ha assenyalat que aquesta actuació “se suma al conjunt d’accions de millora de la jardineria de la ciutat que duu a terme l’Ajuntament, tot incorporant un sistema que permetrà gestionar el reg de les diferents àrees enjardinades del municipi, de manera telemàtica, centralitzada i intel·ligent”.

Per la seva banda, el regidor de Manteniment, Reparacions i Adequacions, Pedro Madrona, ha explicat que “pel que fa a l’arbustiva, es plantaran, concretament, tres grups de baladres de color vermell, groc i blanc, acompanyats d’unes lantanes de les mateixes tonalitats, per tal de proporcionar vistositat a les parts baixes, un cop creixin els baladres”.

També, pel que fa a la zona on es col·locaran els àrids, es realitzarà, en primer lloc, un tractament herbicida, durant dues setmanes, i, posteriorment, s’hi estendrà una tela antigerminant.

Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Urbaser, S.A, per l’import de 37.553,66 euros, IVA inclòs. La durada de l’actuació serà d’un mes.

Document Actions