Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou MOBILITZA el seu web municipal

L’Ajuntament posa en marxa el sistema de mobilització del seu portal web www.salou.cat que el fa més accessible des de dispositius mòbils

dimarts 17 maig 2011

L’Ajuntament de Salou ha posat ja en funcionament un sistema per permetre que les planes web de l’espai oficial www.salou.cat siguin accessibles des de qualsevol dispositiu mòbil. Es tracta d’un sistema totalment transparent per l’usuari, i que al visitar www.salou.cat, mostra els seus continguts en diferents formats, adaptant-se al terminal des del qual es sol•liciten i a les dimensions de la seva pantalla,  i tot  sense necessitat de mantenir els continguts de forma especial.

El sistema detecta el tipus de terminal mòbil i adapta, de forma totalment automàtica, els continguts segons la mida de la pantalla i les prestacions del terminal.  “És cada cop més habitual que els nostres terminals mòbils disposin de connexió internet i ara , quan visitin el web de Salou podran navegar i accedir amb major claredat a tota la informació i actualitat municipal”, comenta el regidor de Noves Tecnologies, Jesús Barragán.  “Creiem que el canal mòbil anirà creixent de forma progressiva i volem estar preparats per oferir la informació de la forma més clara i accessible. El següent pas és mobilitzar tots els serveis que ofereix l’Oficina Virtual i, d’aquesta forma, establir el canal mòbil també per a tramitacions telemàtiques amb l’Ajuntament”, va afegir.

El sistema, basat en tecnologia One Web i estàndards W3C, facilita que amb una única URL (www.salou.cat) ofereixi la mateixa informació adaptada a diferents dispositius optimitzant els recursos a les capacitats del mòbil. A més, el sistema aconsegueix que el web compleixi amb els requisits d’accessibilitat definits en la normativa mobile OK.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions