Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou mostra la gastronomia local a més d’un centenar d’agents de viatge d’Ucraïna

El turoperador rus NT celebra aquests dies el seu primer congrés anual ucraïnès a la Costa Daurada

divendres 13 abril 2012

Els 130 directors de les agències de viatge que participen al primer congrés de Natalie Tours Ucraïna visiten avui alguns dels punts de més atracció turística de Salou com el passeig Jaume I, les platges, la zona de Pilons i el camí de Ronda. Ahir a la nit, ja van poder veure la font lluminosa i les fonts cibernètiques en l’espectacle nocturn i posteriorment van poder degustar la gastronomia local.

L’alcalde, Pere Granados, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als agents ucraïnesos –en nom del municipi- tot dient-los: “em complau saludar-vos com a capital turística de la Costa Daurada que desitja i aspira a ser la destinació preferencial del mercat ucraïnès perquè estic segur que les instal·lacions d’oci, els serveis i l’experiència vacacional que oferim és la que millor es pot adaptar a les motivacions i expectatives dels clients d’aquest país”. Al sopar, que va tenir lloc al restaurant del Club Nàutic de Salou, va comptar amb la presència de Vladimir Vorobiev, President del Grup de companyies Natalie Tours; de Natalia Vorobieva, directora general de Natalie Tours; a més del director NT Ucraïna, Alexey Korneev;  i del director de l’Agència Catalana de Turisme a Rússia conjuntament amb el regidor de Turisme de Salou Benet Presas, entre d’altres assistents.

Granados va parlar-los de Salou com a  “una potent destinació turística de Catalunya i d’Espanya, molt ben diversificada i especialitzada a rebre i acollir turisme familiar,  i que mostra una alta qualitat en serveis com així ho reconeixen diverses acreditacions i qualificacions d’excel·lència rebudes”.

 Però Salou també genera, va assegurar “un gran dinamisme i per això estem treballant en nous reptes i projectes incorporant en el nostre producte noves especialitzacions relacionades amb l'esport, l'exercici físic i la salut, que aportaran noves experiències i motivacions per atraure nous segments de clients, i convertiran Salou en una  destinació de tot l'any, trencant així la seva dependència a l’estacionalitat”. En aquest sentit, els va parlar de projectes estratègics per a la ciutat com la implantació de noves instal·lacions hoteleres resort de gran qualitat al sector 03, la construcció d'una Ciutat Esportiva de 93.000 m2 de superfície, o la implantació d'un nou port esportiu de 900 amarres que ha de consolidar l’oferta relacionada amb l'activitat nàutica. “Per a construir aquest futur ens agradaria poder comptar amb tots vosaltres, empresaris que dirigiu agencies de viatge d’un mercat que considerem important com és l’ucraïnès, i que desitgem tingui més presència a partir d’aquest Congrés”, va concloure.

Galeria d'imatges

record_NT.JPG
de_grup.JPG
de_grup.JPG
record_NT.JPG

Document Actions