Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou mostra la seva riquesa cultural i social en la tercera edició de la fira d’entitats

L’alcalde ha inaugurat la mostra que aplega a un total de 38 entitats i associacions que es reuneixen al passeig Jaume I per mostrar les seves activitats

dissabte 11 maig 2013

Veïns, entitats, associacions, visitants i autoritats s’han aplegat al voltant de la plaça de les Comunitats Autònomes aquest matí per tal d’acostar-se a la tasca que mostren prop d’una quarantena d’entitats del municipi reunides en la tercera edició en una fira dedicada a la promoció i per projectar seva la vivesa, sensibilitat, implicació i dinamisme. L’alcalde, Pere Granados, ha estat l’encarregat de tallar la cinta inaugural, acompanyat per la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, i la resta de regidors de l’Ajuntament. Granados, ha destacat “l’important teixit dinàmic social que dona cohesió, unitat i fortalesa, i alhora diversitat i riquesa a Salou” i ha afegit que els “vostres projectes i activitats suposen marcs importants de relació i de participació, espais de civisme i de convivència, de promoció de valors com el voluntariat, amb un esperit de solidaritat i de col·laboració, en complicitat amb els projectes de la societat i de la ciutat”. L'alcalde, també ha expressat "la pinya que feu les entitats així com la pinya que hem de fer tots junts a Salou per defensar els nostres interessos amb la fiscalitat del CRT". En aquest sentit, el batlle ha anunciat que el proper dimecres a les 20,30 hores al centre cívic els magistrats que defensen Salou en el CRT explicaran davant la ciutadania els detalls i el futur del CRT; en una trobada oberta a totes les entitats. A més, –ha explicat el batlle- “aquesta fira també té per objectiu que tots puguem conèixer el millor actiu humà de Salou, que formen les entitats, i puguem gaudir de la seva gran varietat d’activitats i propostes, en àmbits tan diversos com el lleure, la cultura, la joventut, la gent gran, les festes, les tradicions populars, els esports, la salut, entre d’altres”.

Per la seva part, la regidora de Cultura i Festes, Mª José Rodríguez, ha volgut felicitar “a tots aquells que formeu part d’alguna de les nostres entitats, perquè mereixeu el més sincer reconeixement i una mostra de gratitud per una feina impagable de dinamització social”, ja que –ha afegit- “és molt d’admirar l’enorme capacitat dels salouencs i salouenques, el vostre esforç i treball en equip  per tirar endavant tot el ventall d’activitats que canalitzeu i ens oferiu amb les vostres respectives entitats de manera voluntària i amb  entusiasme”.

En acabar els parlaments, l’alcalde ha tallat la cinta inaugural que sostenien les pubilles i hereu i a continuació els membres de la corporació han visitat els 38 estands que durant tot el dia, i fins les nou de la nit, duran a terme activitats, exhibicions, mostres per tal que els visitants coneguin la seva tasca.

En la tercera edició de la fira d’entitats hi participen: l’Escola de Grallers i timbals; el Club de Vehicles Clàssics; el Club Natació; el Club d’Escacs; el Club Nàutic; la Unió Esportiva; l’Associació Sal-i-ou; l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí; Cáritas; l’Associació de Familiars d’Alzheimer; RPG Rol Play Game; l’Assemblea Nacional Catalana; Al Anon; Sos Gat Salou; la Policia Local;  l’associació intercomarcal de consumidors de CAT-AIUC; el Salauris FC; el Club Patí Salou; el Salou Club Esportiu; les Bruixes Latemó; els Diables Maleïts; els Atabaladors; els Gegants i Canons; l’associació cubana a Catalunya; el C.E.F.B. Salou Costa Daurada; el Club Patí Jove;  l’Associació Cultural Aragonesa; l’Associació Playart; la Secció comarcal URE Costa Daurada; l’Associació Comunitat Romanesa de Catalunya; Projectes Creatius Panda; Evolution Defensa Personal Integral; Col·lectiu de Senegalesos; Associació Esportiva Sincro Valfago; Centre de la Llengua i Cultura Russa Dostoievsky; Club de Tennis Salou; l’Associació Cultural Àrab i l’Associació Caridad San Vicente de Paul.

Galeria d'imatges

actuacio_maos.JPG
tallant_cinta.JPG
vista_gral.JPG
tots.JPG
parlament.JPG
parlament.JPG
tallant_cinta.JPG
actuacio_maos.JPG
vista_gral.JPG

Document Actions