Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou munta la primera nit de Shopping & music

Aquest dissabte 16 de juny es muntaran un parell d’escenaris a la via Roma i al carrer València

dilluns 11 juny 2012

Des de l'Associació 365 dies Salou Vila Comercial amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Salou s’ha organitzat per aquest dissabte dia 16 de juny la primera edició del Salou Compres i Música, Shopping &Music.

La regidora de Promoció Econòmica, Reyes Pino, ha assegurat que “és una manera de combinar una nit de compres, de música i de gastronomia per dinamitzar la zona comercial del nucli antic”. Cal apuntar a més, que  els comerços que s'adhereixin a la iniciativa tenen la obligació de fer ofertes especials per aquesta nit que van des del 10% i fins al 70%;  mentre que els restaurants donaran menús a 10€ i es podrà gaudir de l'actuació de més d'una dotzena d'agrupacions musicals de Salou.  Així mateix, com han assenyalat des de l’Associació 365 dies també  es durà a terme una campanya de publicitat a la ràdio per tal de captar visitants de les poblacions veïnes. Es tracta de la primera iniciativa d’aquestes característiques que es du a terme al municipi però que ha resultat molt atractiva a d’altres municipis.

L'inici de l'esdeveniment lúdico-cultural començarà el dissabte partir de les 8 de la tarda fins a les 12 de la nit, combinant les actuacions de diversos grups musicals de l’Escola Municipal de Música de Salou, com el de Saxos, de Guitarres;  de Violins; l’orquestra de Cambra Cor Jove Vila de Salou; el Cor Gran Vila de Salou; la Coral Eixàrcia; l’Associació Cultural Aragonesa; el Cor Gospel; la Carlota amb la seva guitarra; el Grup Rock Zapping; Soul Bandits, entre d’altres...A més, també hi haurà actuacions de grups itinerants que donaran un ambient pels carrers al so dels Atabaladors de Salou; de la  Tarota amb els nanos i de l'escola de Grallers amb la Nena i el Pepot.

Es preveu la instal·lació de dos escenaris per les actuacions de gran format; un d’ells se situarà al Nucli  Antic al carrer València i l'altre a la Via Roma, al costat del Mercat Municipal on dues persones aniran donant pas a les actuacions musicals.

Galeria d'imatges

compresmusicacartel.jpg
compresmusicacartel.jpg

Document Actions