Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou no celebrarà les Nits Daurades i destinarà els recursos a la reactivació econòmica del municipi

dimecres 29 juliol 2020

L’alcalde Pere Granados ha manifestat que ‘destinarem l'estalvi a la reactivació econòmica, a la promoció turística i a l’emergència social'

 

Salou no celebrarà enguany les Nits Daurades, la tradicional programació festiva d'estiu per a tots els públics que l’alcalde, acompanyat per l’àrea de Serveis Culturals, presenta cada any per aquestes dates i que se es desenvolupa a mitjans d’agost al municipi, allargant-se vuit dies, en total.

Aquesta decisió s’ha pres ateses les circumstàncies actuals relacionades amb els efectes sobre l’economia que la crisi sanitària està provocant.

Així, "els recursos que estalviem es destinaran a la reactivació econòmica, a la promoció turística i a l'emergència social", segons ha anunciat l'alcalde de Salou, Pere Granados.

Cal tenir en compte que enguany és un any atípic a causa del coronavirus i, en aquest sentit, el Govern de Salou vol deixar palès que “serem austers en les celebracions, ja que considerem que les prioritats són, ara mateix, unes altres, com ajudar, al màxim, les empreses i famílies salouenques perquè tirin endavant en el context d’aquesta nova realitat”.

Document Actions