Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obre a la ciutadania la zona blava des d’avui, 1 de juny i fins al 30 de setembre

Aquest estiu s’ampliarà la zona blava en 138 places més i els residents a Salou continuaran gaudint amb les targetes de zona blava de les 150 hores gratuïtes d’aparcament

divendres 01 juny 2012

Des d’avui divendres 1 de juny i fins al 30 de setembre, s’obre la zona blava de cara a la temporada d’estiu. Enguany, s’ampliarà en 138 places més la zona blava. Aquesta ampliació d’estiu es produirà als carrers: Navarra, Rioja, Barbastre, Valls, Amposta i Avinguda Carles Buïgas.

D’altra banda, es recorda a la ciutadania que les persones que tinguin l’Impost de Circulació de Vehicles domiciliat a Salou  poden recollir, si encara no ho han fet, la seva targeta d’aparcament per a la zona blava a les instal·lacions de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), en horari d’atenció al públic: de 9:00h i fins a les 14:30h, de dilluns a divendres. Aquesta targeta els permetrà gaudir de 150 hores gratuïtes d’aparcament en qualsevol punt de zona blava de l’1 de juny i fins al 30 de setembre. A més, si teniu la  targeta ciutadana, des de l’OAC es podrà incloure aquest servei a la mateixa targeta.

Per aconseguir-la, només cal presentar el DNI (original no fotocòpia) del titular o una autorització signada i el darrer rebut de l’Impost de Circulació de Vehicles.

Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, va manifestar que “enguany s’ampliarà, en fase de prova, la zona blava d’estiu per facilitar als conductors/es l’aparcament de vehicles i millorar l’estacionament en una època estival i turística, on Salou arriba a tenir cotes de fins a 200.000 habitants”.

Document Actions