Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obre avui l’oficina Tax Free per retornar l’IVA als visitants extracomunitaris

dilluns 01 juny 2015

Es tracta d’una mesura que es desenvolupa per tercer any consecutiu per promoure el comerç als establiments del municipi

El servei, ubicat als baixos del Patronat de Turisme, tancarà portes a finals de setembre

Els turistes extracomunitaris que comprin a Salou podran, per tercer any consecutiu, adreçar-se amb una oficina de devolució de l’IVA després que la regidoria de Comerç i Promoció Econòmica en col·laboració amb el Patronat de Turisme hagi signat un conveni amb l’empresa Innova Tax Free Group, autoritzada a tal efecte amb l’Agència Estatal d’Administració Tributària. Amb aquest servei –que estarà operatiu fins a finals de setembre- es pretén promoure i potenciar el comerç a Salou. “Atès que cada vegada els compradors coneixen les avantatges de Tax Free, el logotip és sinònim de bons negocis i d’aquesta manera els comerciants poden persuadir els visitants a que entrin als seus negocis on hi trobaran bones oportunitats”, apuntava l’alcalde Pere Granados.

El servei ‘City Cash Tax-Free’ funcionarà de dilluns a dissabte de les 10.45 a les 13.30 h i de les 16.30 a les 19.30 h els mesos de juny i setembre, mentre que el mes de juliol i agost varia l’horari mantenint el mateix horari al matí però modificant les tardes de les 17.30 a les 20.30 h.

El turista es beneficia d’un reemborsament immediat anticipat als tràmits que ha de realitzar a l’aeroport o a la seva targeta de crèdit. Simplifica els tràmits donat que mitjançant un accés On-line, el City Cash valida el document amb l’operador i s’ingressa l’import del Tax-free al seu compte. Aquest servei –al qual ja hi ha adherits un bon nombre d’establiments- estarà ubicat al Xalet Torremar; la seu del Patronat de Turisme, la qual ja està habilitat per a que el la persona responsable pugui dur a terme les transaccions econòmiques.

Galeria d'imatges

pmt.jpg
Oficina_Xalet.jpg

Document Actions