Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obre el proper dilluns les inscripcions pel programa Carretera i Manta

A partir del dia 7 els joves que desitgin gaudir de les activitats del primer trimestre s'hi poden apuntar

divendres 04 gener 2013

El proper dilluns dia 7 de gener el PIJ -ubicat a la Masia Tous- iniciarà les tramitacions per a les diverses activitats de formació i lleure que es proposen en aquesta nova edició del programa compartit amb les regidories de Joventut dels Ajuntaments de Cambrils i Vila-seca, i que es denomina Carretera i Manta. Per aquest primer trimestre hi ha cursos ben diversos com el de conversa en anglès; un altre de monitor d'educació en el lleure; un de manipulació d'aliments i el de monitor de ludoteca a més d'altres de conversa en francès i la novetat d'un curs per apropar-se al món casteller. Pel que fa a l'oci, un total de 4 caps de setmana d'esquí a preus assequibles durant els mesos de gener, febrer i març a Gran Valira i a Vall Nord (Andorra) són altres incentius per als joves de fins a 30 anys que es recullen al fulletó.

Pel regidor de Joventut de Salou, Felip Ortiz, “amb aquesta nova edició no inventem res de nou però sí que donem cobertura a les demandes més freqüents de molts dels nostres joves que busquen completar el seu currículum; buscar noves sortides laborals i, com no, també destinar un temps no tan sols a la formació sinó també al lleure”.

Aquells que desitgin més informació poden adreçar-se a les instal·lacions del PIJ ubicades al carrer Maria Castillo s/n o bé fer-ho per telèfon al 977 350 786 o al mail pij@salou.cat.

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

foto_carretrea.JPG

Document Actions