Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obre el termini per presentar les sol·licituds per a la borsa de treball d’inspectors/es de zona blava

dilluns 27 febrer 2023

Les persones interessades es poden apuntar fins al 20 de març, de forma telemàtica, a través de la Seu Electrònica (FES CLIC AQUÍ)

I fins al proper divendres, dia 3 de març, es poden presentar sol·licituds per a la borsa de treball permanent del Patronat Municipal de Turisme, adreçada als conductors/es del Trenet turístic; en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ)

L’Ajuntament de Salou ha obert una nova convocatòria per presentar les sol·licituds per aspirar a la selecció relativa a la constitució d’una borsa de treball d’inspectors/es d’estacionaments regulats en superfície (zona blava). El termini del tràmit és de 20 dies i finalitzarà el proper dilluns, 20 de març de 2023.

Les bases es poden consultar en aquest enllaç: Seu Electrònica (FES CLIC AQUÍ)  

Així mateix, es pot consultar tota la informació al següent enllaç del tauler d’anuncis: Enllaç Tauler d'anuncis (FES CLIC AQUÍ)

Cal dir que es reserven 3 places per a aquelles persones aspirants que tinguin la condició legal de persona amb discapacitat.

Les sol·licituds es poden presentar, presencialment, a l’Oficina d'atenció Ciutadana (OAC), preferentment amb cita prèvia al registre d'entrada), al pg. 30 d'octubre, 4, de Salou.

I electrònicament: A la seu electrònica https://seu.salou.cat

 

Borsa de treball per als conductors del Trenet turístic

 

D'altra banda, cal recordar que fins al proper divendres, dia 3 de març, es poden presentar sol·licituds per a la borsa de treball permanent del Patronat Municipal de Turisme, adreçada als conductors/es del Trenet turístic.

La presentació es pot realitzar de forma telemàtica, a través de la Seu Electrònica, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ). També, al registre general de l'Ajuntament de Salou, a l'Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), en horari de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h. O bé, a les oficines de correus, mitjançant correu administratiu.

Les bases es poden consultar en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ).

 

Galeria d'imatges

trenet.jpg

Document Actions