Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obre el termini per presentar les sol·licituds per a la creació de quatre borses de treball de professors/es d’adults

dimecres 15 març 2023

Les persones interessades es poden apuntar, a partir d’avui dimecres, 15 de març, i fins al proper 3 d’abril, de forma telemàtica, a través de la Seu Electrònica (FES CLIC AQUÍ)

 

L’Ajuntament de Salou ha obert una nova convocatòria per presentar les sol·licituds per al procés selectiu per a la creació de quatre borses de treball de professors/es d’adults, grup A, subgrup A2.

Les especialitats de les borses de treball són: professors/es d'adults a l'àmbit de la comunicació; professors/es d'adults a l'àmbit de les ciències socials i de la participació; professors/es d'adults en l'àmbit de les matemàtiques, la ciència i la tecnologia; i mestre/a o professor/a d’adults per impartir els ensenyaments COMPETIC.

Les bases es poden consultar en aquest enllaç: Seu Electrònica (FES CLIC AQUÍ)  

Així mateix, es pot consultar tota la informació al següent enllaç del tauler d’anuncis: Enllaç Tauler d'anuncis (FES CLIC AQUÍ)

Les sol·licituds es poden presentar, fins al 3 d’abril, presencialment, a l’Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), preferentment amb cita prèvia al registre d'entrada, al pg. 30 d'octubre, 4, de Salou.

I electrònicament: A la seu electrònica https://seu.salou.cat

 

Document Actions