Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obre l’Espai Xic’s

Aquest matí s’ha inaugurat el parc de Nadal i demà a la tarda s’espera la visita del Club Súper 3

dilluns 27 desembre 2010

Aquest matí a les 10 s’han obert les portes del parc de Nadal de Salou que, per segon any consecutiu s’anomena Espai Xic’s i està ubicat al pavelló polisportiu del municipi i també a la carpa annexa. El parc restarà obert des d’avui dia 27 de desembre i fins el 5 de gener de les 10 a les 13 hores i de les 16 a les 20 hores. Els dies 1 pel matí i 5 a la tarda no s’obrirà el parc.

En el recinte, organitzat per la regidoria d’Infància i Joventut, hi treballen una seixantena de monitors en les diverses activitats i tallers que s’han programat de manera que els nens assistents poden escollir entre un ampli ventall d’activitats. Mentre que al pavelló poliesportiu hi ha tallers de maquillatge, cuina, retallables, servei de llar d’infants, l’espai dels Mossos d’Esquadra, un trenet, una pista de futbol inflable, entre d’altres jocs. A l’exterior del recinte s’hi pot trobar des de llits elàstics, quads, llits de salt amb arnesos... Finalment, al tercer espai, la carpa, hi ha futbolins, taules de ping pong, i per jugar a videoconsoles, entre d’altres.

Aquest matí un bon nombre de nens i nenes i de joves de Salou ja s’han acostat al recinte, on demà, a partir de les 4 de la tarda hi tindrà lloc l’actuació de la Pati Pla i del Roc del Club Super 3 amb l’espectacle ‘Supercita d’amor’ i les cançons de ‘fem un salt’.

Galeria d'imatges

DSCN7368.JPG

Document Actions