Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obre l’Espai Xic’s, el parc nadal dedicat a la infància

dilluns 28 desembre 2015

Unes 70 persones treballen durant aquestes dies i fins al 5 de gener

Aquest matí s’han obert les portes del parc de Nadal de Salou, el Nadal Xic’s que enguany compta amb 9 monitors, més de 50 de voluntaris i personal especialitzat i format en cada atracció que ho requereixi que acompanyaran els nens i les nenes que escullin gaudir de la festa al parc infantil i juvenil que any rere any es munta al pavelló d’esports i també als carrers adjacents.

Enguany, la regidoria d’Infància ha apostat per renovar algunes atraccions i tallers del parc, a més de mantenir la col·laboració de diverses entitats com un estand de la Policia Local i dels mossos d’esquadra, un taller de medi ambient; a més d’altres activitats que organitza el grup esplai, l’Associació de Joves Informàtics de Salou, un taller de cuina o un de maquillatge, entre molts d’altres.   L’alcalde, Pere Granados, ha afirmat que “es tracta d’un parc de gran qualitat que ofereix molt als infants quant a experiències i diversió es refereix i que és una gran aposta de la regidoria per entretenir i facilitar activitat durant les vacances de Nadal” i ha mostrat el seu agraïment al col·lectiu de joves que decideix ajudar durant aquests dies al parc.

En aquesta edició, el parc manté obertes les portes del 28 de desembre al 5 de gener, excepte l’ 1  de gener i el dia 5 per la tarda, per l’arribada dels Reis que es tancarà al públic.  La regidora d’Infància, Julia Gómez, ha explicat que com a novetats “hi ha la reubicació de les atraccions en l’espai del parc, més tallers per als més petits i diverses activitats que sorprendran”. L’interior del parc estarà més adreçat a realitzar activitats per infants mentre que la part externa s’ha adaptat amb activitats per als adolescents.

Un any més, per al dia 29 de desembre s’ha programat el dia Rodaparc, comprant les entrades per als dies 28 o 29 els nens podran visitar els parcs de Vila-Seca i Cambrils. Es tornarà a repetir la tirolina al Parc, També hi haurà Seg Way, llits elàstics, atraccions de fira com muntanya russa o carrusel, un nou trenet renovat o quads. 

El parc mantindrà els mateixos preus que l’any passat amb abonaments per a tots els dies del parc a 18€; amb abonaments del Club Xic’s a 15€  i les entrades normals a preu de 5€ /dia mentre que hi ha una rebaixa pels infants que presentin el carnet de Club Xic’s fins als 3€ en el cas d’entrada puntual. Recordar que els infants de 0 a 3 anys tindran l’entrada lliure. El parc obre a les 10 del matí i fins a les 13h i de les 16 a les 20 hores.

Cal destacar que el dia 2 de gener es celebrarà el dia solidari al parc. Tots aquells que portin 1Kg de menjar, tindran l’entrada gratuïta. La recollida d’aliments, anirà destinada a Càritas i a l’Església Evangèlica de Salou. Un any més, amb aquesta iniciativa, es vol conscienciar els més petits de la importància de la solidaritat amb els més necessitats, alhora que s’ajuda a diferents col·lectius del municipi que s’encarreguen de la seva distribució. La regidora d’infància, Júlia Gómez, ha explicat que “son temps difícils en que tots hem d’aportar el nostre granet de sorra, i amb aquesta iniciativa hem volgut aportar el granet del parc durant aquestes dates tan assenyalades”.

Galeria d'imatges

petita.jpg
P1220859.JPG

Document Actions