Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obre la Comissaria de Platja per reforçar el dispositiu de seguretat durant els mesos d’estiu

dijous 16 juny 2022

L’alcalde Pere Granados, el regidor de Seguretat Ciutadana, David González; i la regidora de Platges: Qualitat i Pla d'Usos, Julia Gómez; acompanyats de l’inspector de la Policia Local, José Luís Gargallo, van assistir aquest dilluns, dia 13 de juny, a la presentació oficial de la Comissaria de Policia de Platja, que és oberta des de principis de juny i funcionarà fins a finals de setembre

 

La Comissaria de Platja de Salou, situada a tocar de la plaça de les Comunitats Autònomes, porta oberta des de principis de juny. En aquest sentit, les patrulles de les platges fa setmanes que treballen. I el servei de salvament i socorrisme va començar a la platja de Llevant per Setmana Santa i ha funcionat de forma continuada fins al dia 1 de juny, data en què es va desplegar a la resta de platges.

Segons l’alcalde, “cada any, quan arriben aquestes dates i atès l’augment de visitants que té la nostra localitat, incrementem la plantilla de la Policia Local amb agents interins i posant en servei la Comissaria de Platja al passeig Jaume I, per tal d’apropar-la als residents i visitants que decideixen venir a Salou, i oferir-los un bon servei de seguretat, que és un dels elements que més valoren”.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat, que ha explicat que, “per a l’estiu, comptem amb amb 7 dels 14 agents interins de reforç, més 9 agents de plantilla i dos caporals”, ha assenyalat que els serveis més habituals des de la comissaria de platja són petits furts, persones extraviades i resoldre qualsevol problema de la ciutadania. Així mateix, ha destacat l’estreta col·laboració de la Policia de Platja amb les guinguetes. Cal dir que els usuaris poden tramitar les seves denúncies a la platja mateix.

Els agents fan servir bicicletes i un vehicle elèctric per als seus desplaçaments.

L’horari de funcionament és de 10 del matí a 18 hores de la tarda.

 

Galeria d'imatges

P1470800.JPG
P1470807.JPG
P1470812.JPG
P1470815.JPG

Document Actions