Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obre la convocatòria de les subvencions per a entitats i associacions esportives de cara a aquest any 2020

dimarts 23 juny 2020

El termini per presentar les sol·licituds va iniciar-se ahir dilluns, dia 22, i romandrà obert fins al proper dilluns, 20 de juliol de 2020

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Foment de l’Esport, informa que ja ha obert la nova convocatòria de les subvencions per a entitats i associacions esportives de cara a aquest any 2020. Cal dir que per a la concessió d’aquestes subvencions el Consistori destina una partida de 163.660,00 euros, consignada al pressupost municipal de l’any 2020.

Poden optar a aquesta subvenció municipal totes aquelles entitats i associacions, sense ànim de lucre, que estiguin legalment constituïdes, tinguin la seva seu social o delegació al municipi de Salou; estiguin inscrites al registre municipal d'entitats de Salou i tinguin per finalitat activitats esportives o relacionades amb la promoció de l'esport.

Els ajuts econòmics hauran de fomentar activitats esportives i seran atorgats per a activitats, projectes i esdeveniments esportius que formin part del funcionament ordinari de les entitats.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “la pràctica esportiva és un atractiu turístic que a Salou hem anant potenciant, en els darrers anys, aconseguint certificacions que ens acrediten com a referent en turisme esportiu i en cicloturisme”. L’alcalde ha recordat que “cada any, la ciutat acull esdeveniments de gran envergadura, com és el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada i la Challenge Salou, entre molts altres”.

Per la seva banda, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha explicat que “des de la nostra àrea, volem donar tot el suport necessari a les entitats i associacions esportives, ja que són un element clau en el foment de l’esport de base”, afegint que “en aquests moments tan complicats és més necessari, encara, donar suport a les entitats”.

El termini per presentar les sol·licituds va iniciar-se ahir dilluns, dia 22, i romandrà obert fins al proper dilluns, 20 de juliol de 2020. Caldrà demanar l’ajut de forma telemàtica, a través de la Seu Electrònica, al següent enllaç: https://cutt.ly/8if6AZ9, adjuntant el document, prèviament emplenat, que es troba al final d’aquesta pàgina.

Cal dir que la regidoria de Foment de l’Esport ja es va posar ahir dilluns en contacte amb totes les entitats i associacions esportives del municipi, per tal d’informar-les sobre la nova convocatòria.

Així mateix, per més informació, es pot trucar al telèfon 977 30 92 11; o enviar un correu electrònic, a l’adreça esports@salou.cat

Fitxers adjunts

Document Actions