Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obre la oficina Tax Free per retornar l’IVA als visitants extracomunitaris

dimarts 20 maig 2014

 
Es tracta d’una mesura que es desenvolupa per segon any consecutiu per promoure el comerç als establiments del municipi

 
Els turistes extracomunitaris que comprin a Salou podran, per segon any consecutiu, adreçar-se  amb una oficina de devolució de l’IVA després que la regidoria de Comerç i Promoció Econòmica en col·laboració amb el Patronat de Turisme hagi signat un conveni amb una empresa autoritzada a tal efecte amb l’Agència Estatal d’Administració Tributària. 
Amb aquest servei –que estarà operatiu fins al 30 d’octubre-  es pretén promoure el comerç local. En aquest sentit, la regidora de Comerç, Reyes Pino ha explicat que “ l’any passat va tenir una molt bona acollida pels turistes i va ajudar a  potenciar el comerç a Salou donat que aquest servei afavoreix notablement les compres que es realitzen al municipi”. 
 
El servei ‘City Cash Tax-Free’ funcionarà durant trenta hores setmanals de dilluns a dissabte. L’horari establert serà, durant els matins de 11.30 h  a 13.30 h i per les tardes de  17.00 h a 20.00 h. El turista es beneficia d’un reemborsament immediat anticipat als tràmits que ha de realitzar a l’aeroport o a la seva targeta de crèdit. Simplifica els tràmits donat que mitjançant un accés On-line, el City Cash valida el document amb l’operador i s’ingressa l’import del Tax-free al seu compte.
 
Aquest servei –al qual ja hi ha adherits un bon nombre d’establiments- estarà ubicat al Xalet Torremar; la seu del Patronat de Turisme, la qual ja està habilitat per a que el la persona responsable pugui dur a terme les transaccions econòmiques. 

Galeria d'imatges

patronat.jpg

Document Actions