Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obre les portes del nou skatepark, una reivindicació del jovent del municipi

dissabte 18 març 2023

L’equipament esportiu, ubicat al parc de Manuel Albinyana, entre els carrers de Tarragona i de Pere Galés, s’ha ampliat i remodelat, incorporant fins a 18 elements nous per a la pràctica de l’skate

Durant tot el dia d’avui dissabte, es disputa el primer Campionat de BMX, Scooter i Skate, organitzat per la regidoria de JoventutL’Ajuntament de Salou ha posat en marxa, aquest matí, el nou skatepark, en un acte d’obertura presidit per l’alcalde Pere Granados.

L’espai, que ha estat remodelat i ampliat, es troba ubicat al parc de Manuel Albinyana, entre el carrer Tarragona i el carrer de Pere Galés. Disposa d’una superfície de 1.703,88 m², dins del total de la zona d’actuació de: 1.992,61 m2; i compta amb fins a 18 d’elements nous, construïts amb materials d’acer i formigó, com plans inclinats amb rampes, un gran bowl, quarters, duna, volcà, funboxes, piràmides i barres, entre d’altres. Hi ha des d’estructures més petites, de les què en poden fer ús els usuaris principiants, fins a més complicades, per als més experimentats.

L’alcalde ha dit aquest matí que “hem pres la determinació d'augmentar el nombre d'instal·lacions existents per donar resposta a les propostes dels nostres joves i, per això, hem ampliat els diferents mòduls de jocs, en un espai molt dinàmic, amb elements singulars molt variats”. Pere Granados ha afegit que “amb aquest nou skatepark satisfem una reivindicació del públic infantil i juvenil, posant a la seva disposició un espai a l’aire lliure, en contacte amb la natura, on els joves poden fer esport, gaudir i relacionar-se”.

Tenint en compte les reivindicacions i necessitats dels patinadors, vam fer un estudi de les actuacions que calia fer per remodelar i ampliar l’àmbit que utilitzen com a skatepark. A més de nous circuïts per practicar aquest esport, s’ha condicionat i reordenat, totalment, l’espai amb elements homologats i arbrat; delimitat, tot, per una tanca perimetral que engloba altres activitats lúdiques i esportives, com la petanca i el bàsquet, dins d’una zona arbrada i enjardinada, amb bancs i mobiliari urbà divers, tot a l’aire lliure.

 

I Campionat de Salou de BMX, Scooter i Skate

En el marc de la posada en marxa del nou equipament, es disputa, durant tot el dia d’avui, la primera edició del Campionat de Salou de BMX, Scooter i Skate, organitzat per la regidoria de Joventut.

Hi participen gairebé 200 joves, en les diferents categories: scooter menors de 10-12 anys; bestrick de skateboard sub16 anys; scooter menors de 16 anys; scooter +16 anys; bestrick show de scooter; i bestrick en BMX.

Els premis són molt diversos, i consisteixen en material per a la pràctica de les modalitats de BMX, Scooter i Skate, com patinets complets; rodes; taules d’skate; eixos; i manillars; entre d’altres.

Galeria d'imatges

16.JPG
17.JPG
14.JPG
15.JPG
18.JPG
22.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG
10.JPG
11.JPG
13.JPG
19.JPG
20.JPG
21.JPG
23.JPG
24.JPG
25.JPG
26.JPG
27.JPG
28.JPG
30.JPG
31.JPG
32.JPG
1.JPG
33.jpg
34.jpg
35.jpg

Document Actions