Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obre l'Espai Xic’s, el parc dedicat a la infància

Un total de 35 persones treballen durant aquestes dies i fins al 5 de gener

divendres 27 desembre 2013

Aquest matí s’han obert les portes del parc de Nadal de Salou, l'Espai Xic’s que enguany compta amb deu monitors, més de vint de voluntaris i tres estudiants en pràctiques que acompanyaran els nens i les nenes que escullin gaudir de la festa al parc infantil i juvenil que any rere any es munta al pavelló d’esports i també als carrers adjacents.

Enguany, la regidoria d’Infància ha apostat per renovar la meitat dels inflables del parc, a més de mantenir la col·laboració de diverses entitats com un estand de la Policia Local i dels mossos d’esquadra, un taller de televisió durant els matins que servirà per celebrar el cinquè aniversari de TAC12 TV; a més d’altres activitats que organitza el grup esplai, l’associació d’scalextric Slot Salou, el taller de cuina o maquillatge, entre moltes d’altres.   L’alcalde, Pere Granados, ha afirmat que “es tracta d’un parc de gran qualitat que ofereix molt als joves quant a experiències i diversió es refereix i que és una gran aposta de la regidoria per entretenir i facilitar activitat durant les vacances de Nadal” i ha mostrat el seu agraïment al col·lectiu de joves que decideix ajudar durant aquests dies al parc invertint part de les seves vacances.

Aquesta edició, el parc manté obertes les portes del 27 de desembre al 5 de gener, excepte l’ 1  de gener i el dia 5 per la tarda, per l’arribada dels Reis que es tancarà al públic.  La regidora d’Infància, Julia Gómez, ha explicat que com a novetats “hi ha la reubicació de les atraccions en l’espai del parc, més tallers per als més petits i una nova imatge més moderna”, ha explicat. L’interior del parc estarà més adreçat a realitzar activitats per infants mentre que la part externa s’ha adaptat amb activitats per als adolescents. El Parc ha ampliat la seva oferta d’activitats per la franja d’edat més jove. Enguany, també s’han renovat tots els inflables i a la meitat del parc seran canviats per uns altres per tal que hi hagi més oferta i més atractiva. El dia 30 de desembre s’ha programat el dia Rodaparc, comprant les entrades per als dies 27, 28 o 29 els nens podran visitar els parcs de Vila-Seca i Cambrils. 

Es tornaran a repetir  el circuit de karts al carrer Advocat Gallego, la tornada de la tirolina al Parc, una nova atracció tipus show a l’exterior. També hi haurà Seg Way, llits elàstics, trenet o quads.  El parc restarà obert de les 10 a les 13 hores i de les 16 a les 20 i, com sempre, els socis del Club Xic’s tenen descomptes a les activitats infantils a més de poder aconseguir abonaments per a tots els dies.

El parc mantindrà els mateixos preus que l’any passat amb abonaments per a tots els dies del parc a 18€; amb abonaments del Club Xic’s a 15€  i les entrades normals a preu de 5€ /dia mentre que hi ha una rebaixa pels infants que presentin el carnet de Club Xic’s fins als 3€ en el cas d’entrada puntual. El parc obre a les 10 del matí i fins a les 13 i de les 16 a les 20 hores.

Galeria d'imatges

taller_policia.JPG
recreatius.JPG
exterior.JPG
taller_policia.JPG
exterior.JPG
recreatius.JPG

Document Actions