Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obre nous mercats esportius i es promociona com a destinació de golf

Dins el Pla d’Accions del Patronat hi ha dissenyades un conjunt d’activitats encaminades a diferenciar-se d’altres ofertes en un mercat preferent

dilluns 11 març 2013

El Patronat de Turisme de Salou (PMT) ha incorporat dins el seu Pla d’Accions pel 2013 una línia clara i estratègica de treball pel que fa al turisme de golf, tot donant resposta i màxima difusió a grans esdeveniments que tindran lloc al complex Mediterrània Beach & Golf Community.

Pel regidor de Turisme, Benet Presas, és molt important fomentar aquest tipus d'esdeveniments ja que atreu professionals del golf, situant la Costa Daurada com la primera destinació de golf de Catalunya. “El turisme de golf contribueix a desestacionalitzar la temporada, ja que se centren entre el març i el juny i de mitjans de setembre i fins al novembre,  a més d'atreure a un tipus de visitant que acostuma realitzar un desemborsament econòmic més elevat que el turista mitjà que ens visita”, explicava Presas. Però si per algun altre fet és important és perquè “els nous productes de qualitat, com el golf, diversifiquen i milloren la nostra oferta, propiciant que la nostra destinació sigui molt més atractiva i alhora competitiva”.

Aquesta línia estratègica de promoció de Salou com a destinació de golf passa per diverses accions, entre elles, la més recent enfocada en la participació a la PGA Championship, una agrupació de 38 associacions de golfistes professionals europeus procedents de 30 països europeus que agrupa a uns 21.000 professionals i que són prescriptors. Aquests esdeveniment és una de les cites més rellevants del calendari golfístic professional europeu i s’ha celebrat el passat cap de setmana de l'1 al 3 de març al Lumine. En aquesta edició del torneig, hi han participat 70 parelles de preparadors d’equips nacionals de tota Europa.

 

Però el Pla d’accions dissenyat pel PMT va més enllà en la promoció de Salou com a destinació golfista  com ara la col·laboració en la guia Destination Golf destinada al públic irlandès i del Regne Unit creada amb l’ajuda de Turespaña i la seva oficina a Irlanda.  Actualment Irlanda compta amb uns 500.000 practicants de golf i disposen de 430 clubs de golf. Enguany, el PMT també col·laborarà en el contingut la Guia de l’Associació Costa Daurada Golf i Pitch&Putt, s’està preparant la segona edició amb renovació de contingut i imatges i que enguany veurà la llum amb motiu de la Fira IGTM, que se celebrarà de l’11 al  14 de novembre al PortAventura Convention Centre, essent una de les fires més importants de golf a nivell mundial que preveu l’assistència de la gran majoria dels operadors turístics en el món del golf; uns 350 operadors turístics de golf que representen més de 65 països.

Galeria d'imatges

51.Lumine_Golf_Club.jpg
51.Lumine_Golf_Club.jpg

Document Actions