Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obre un procés selectiu per a inspectors de la zona blava

dilluns 29 abril 2024

L'Ajuntament de Salou ha convocat un procés de selecció per crear una borsa de treball d'inspectors i inspectores d'estacionaments en superfície, coneguts com a zona blava, que estarà obert fins al 13 de maig. Aquesta selecció es realitzarà a través d'un concurs d'oposició lliure.

Per promoure la inclusió, s'han reservat tres llocs per a persones amb discapacitat, demostrant un compromís ferm amb la igualtat d'oportunitats en l'accés laboral.

Les bases de la convocatòria i els annexos, que inclouen declaracions responsables de mèrits, estan disponibles en català i castellà i es poden revisar al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament, accessible a través de l'enllaç https://seu.salou.cat . Aquesta plataforma també permet realitzar tot el procés de tramitació de manera electrònica.

Les persones interessades poden presentar la documentació requerida electrònicament o presencialment. Per a les gestions presencials, es recomana visitar l'Oficina d'Assistència en Registre de l'Ajuntament de Salou, preferiblement amb cita prèvia, o electrònicament a través del següent enllaç.

Document Actions