Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obre una nova convocatòria dels ajuts econòmics per a les entitats i associacions, en matèria d’acció social

dilluns 17 octubre 2022

Les sol·licituds es podran presentar des del proper dilluns, 24 d’octubre, i fins a l’11 de novembre de 2022 (ambdues dates incloses). Caldrà lliurar la documentació a través de la Seu Electrònica, mitjançant instància genèrica

 

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, obre una nova convocatòria de la subvenció per a entitats i associacions, en matèria d’acció social, per aquest any 2022.

Poden optar a aquests ajuts totes aquelles entitats i associacions sense ànim de lucre, que estiguin legalment constituïdes; tinguin la seva seu social o delegació al municipi; estiguin registrades al registre municipal d’entitats; i la seva finalitat siguin activitats en matèria d'acció social i, més concretament, relatives a la prevenció i/o inserció social.

Enguany, l’àrea destina per a la concessió d’aquestes subvencions 17.000 euros, consignats al Pressupost Municipal de l’any 2022.

L’objectiu dels ajuts és contribuir en el finançament de les despeses de manteniment de les entitats, així com fomentar la realització de les activitats de contingut social que es duguin a terme al municipi, en concret, les accions orientades a la prevenció, intervenció, assistència, rehabilitació, integració social o promoció del benestar social de la família, la infància, l’adolescència, les dones, els immigrants, les persones grans, els discapacitats i altres col·lectius en situació de risc o necessitat. També reforçaran aquelles actuacions destinades a la promoció del moviment associatiu i voluntariat social, i a l’atenció de situacions de greus mancances o d’emergència social.

El termini per presentar les sol·licituds s'obrirà el proper dilluns, dia 24 d’octubre, i finalitzarà l’11 de novembre de 2022 (ambdós inclosos). La documentació que cal lliurar, junt amb el model normalitzat de sol·licitud, es descriu al punt 7 de les bases específiques de la convocatòria.

Les peticions, un cop emplenades, caldrà presentar-les a través de la Seu Electrònica, mitjançant instància genèrica.

Les persones interessades poden demanar més informació, presencialment, a l’Espai Municipal d’Atenció Social (Espai MAS), ubicat al número 11 del carrer Ebre de Salou; o bé, trucant al telèfon 977 30 92 06.

Fitxers adjunts

Document Actions