Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obrirà el termini a les beques per ajudar a les famílies a adquirir material escolar l'1 de setembre

dimecres 06 agost 2014

 Aquestes subvencions aniran destinades a famílies per llibres i material escolar amb l'objectiu de donar suport a les famílies en la despesa que implica tornar a l'escola

 
L’Ajuntament de Salou va aprovar recentment les bases reguladores de la convocatòria de subvencions per a llibres i material escolar pel curs 2014-2015. Aquestes subvencions  aniran destinades íntegrament a material escolar amb l’objectiu de recolzar a les famílies en la despesa que implica tornar a l’escola. L’ajuntament de Salou realitzarà una aportació de 10.000 euros per questes beques i Repsol 5.720 euros, fruit d’un conveni que es va signar al 2013 amb aquesta empresa.
 
La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou obrirà el termini per presentar les subvencions a partir de l’1 de setembre i fins el 6 d’octubre de 2014. En total, l’import de la subvenció per alumnes d’educació infantil i primària serà d’ de 10.000 euros i de 5.720 euros per alumnes de secundària i batxillerat.  El conveni signat amb la empresa Repsol tindrà una vigència de quatre anys. La quantitat total que estableix aquest conveni destinada als alumnes de secundària i batxillerat serà d’un total 10.500 euros anuals que es distribuiran en beques de material i altres ajudes als alumnes de secundària i batxillerat.  
L’objectiu és que les famílies de Salou amb fills estudiants puguin optar a les primeres beques  per subvencionar llibres i material escolar. La dotació econòmica que es repartirà entre les famílies amb nens d’educació infantil i primària .La regidora d’Ensenyament, Infància i Joventut, Júlia Gómez ha explicat que “l’educació és un element bàsic per vertebrar una societat millor i per l’Ajuntament de Salou continua sent indispensable recolzar a les famílies per tal que els seus fills puguin desenvolupar la seva formació amb allò que sigui necessari”.
Aquest conveni de col·laboració per tal d’impulsar projectes educatius i de suport als estudiants de secundària i de batxillerat de Salou s’inicia aquest curs 2013-2014 i finalitzarà el 2017-2018, amb la finalitat de “reduir les fonts de desigualtats i afavorir les condicions d’equitat i igualtat d’oportunitats entre alumnes”. A més, segons el conveni aquestes aportacions de Repsol a la regidoria d’Ensenyament han de “contribuir a desenvolupar en els alumnes les capacitat que els permetin adquirir la formació, maduresa intel·lectual i humana, i els coneixements i habilitats que permetin desenvolupar les funcions socials i incorporar-se a la vida activa amb responsabilitat i competència sense els condicionants econòmics o socials”.

 

Fitxers adjunts

Document Actions