Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obrirà els lavabos de les platges, demà dimecres

dimarts 14 juliol 2020

Atenent a la normativa, podran obrir 6 dels 11 mòduls, en total, que hi ha a Salou, la qual cosa representa el 50% de les instal·lacions

Cada mòdul disposa de 4 cabines, però només se’n posarà en funcionament dues, una per a homes i una altra per a dones

Els torns de neteja i desinfecció seran rotatius i cada dues hores

 

L’Ajuntament de Salou posarà demà dimecres, dia 15, en funcionament el 50% dels lavabos de les platges, concretament, a Llevant, Ponent i Capellans. 

Cal dir que, atenent a la normativa, podran obrir 6 dels 11 mòduls, en total, que hi ha a Salou, la qual cosa representa el 50% de les instal·lacions. Cada mòdul disposa de 4 cabines, però només se’n posarà en funcionament dues, una per a homes i una altra per a dones. Els torns de neteja i desinfecció seran rotatius i cada dues hores. 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “volem que les nostres platges disposin del màxim de serveis per a la població. Per això, hem fet el possible perquè, malgrat les circumstàncies actuals, on el més important és la salut de les persones i on hem de complir unes normes sanitàries per fer front a la COVID-19, residents i visitants puguin disposar d’unes instal·lacions higièniques durant la temporada”. Tanmateix, el mandatari apel·la "al seu ús responsable, respectant la distància de seguretat, per tal d’evitar el contacte personal i prevenir qualsevol tipus de contagi víric”.

Per la seva banda, el regidor de Platges, Manteniment i Reparacions, Pedro Madrona, ha assegurat que “garantim el servei d’higienització dels lavabos, complint la normativa”. I, “pel que fa a l’obertura, només, de 2 cabines de les 4 que hi podria haver disponibles, aquest fet es deu a que la llei ens obliga a garantir la distància de seguretat”. 

D’altra banda, algunes guinguetes de la platja podran disposar, també, de servei de lavabo per a ús exclusiu de la seva clientela.

Galeria d'imatges

LAVABOS PLATGES 2.jpg

Document Actions