Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou obté un resultat turístic per sobre de les previsions inicials

dilluns 10 novembre 2014

Malgrat el turisme rus torna a nivells del 2012, baixant tres pnts; el turisme espanyol creix dos punts, el francès un punt i es manté el britànic

 

 

Una dada significativa de que el comportament turístic durant la temporada 2014 ha estat millor i per sobre de les expectatives previstes, és que solament s’han enregistrat 300.000 pernoctacions menys, passant de 7.300.000 estades el 2013 a 7.000.000 el 2014; fet que l’alcalde, Pere Granados, ha qualificat com “una temporada bona si partim de les previsions de començaments d’any, y que el 2013 va ser una temporada rècord i històrica”.  

 

L’alcalde matisava que “el mercat rus ha anat a la baixa enguany, i ha afectat a totes les destinacions, malgrat Salou segueix mantenint el lideratge en aquest mercat”.

Afegia que “és una qüestió cojuntural de l’economia d’aquell país, i per tant seguirem treballant aquest mercat perquè és important per Salou i hi estem molt ben posicionats”.

Remarcava també que les accions per al 2015 es concentraran a reforçar i consolidar mercats tradicionals que tenen un bon comportament com l’espanyol, el francès, el britànic i l’irlandès; i a treballar mercats emergents com els de Kazakhstan o Azerbaijan, a més “d’impulsar accions de desestacionalització treballant segments i mercats de turisme esportiu i familiar, turisme senior, turisme escolar i turisme d’escapada i proximitat, en temporada baixa”.

 

Per la seva banda, el regidor de Turisme i president del Patronat, Benet Presas, remarcava que “el mercat britànic té perspectives de creixement, com l’irlandès i el francès; i em de treballar i reforçar encara més el mercat espanyol perquè és el primer de la nostra destinació”. Respecte el mercat rus el regidor deia que “no em de ser pessimistes perquè això pot canviar amb un canvi econòmic”.  Afegia que “seran importants les accions i campanyes de comunicació i relacions públiques a Espanya i França, i seguirem el camí de promoció als mercats tradicionals, entre ells Anglaterra i Irlanda, però també Bèlgica i Països Baixos”

 

 

                                    2014              2013

 

Mercat espanyol:          38%               36%

Mercat britànic:             18%               19%

Mercat rus:                   15%               18%

Mercat francès:             13%               12%

Mercat holandès:             5%                5%

Galeria d'imatges

portada_turisme.jpg
Lalcalde_de_Salou_i_el_regidor_de_Turisme_presentant_el_balan_turstic_de_la_temporada_2014.JPG

Document Actions