Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ofereix prop de cent actes culturals, esportius i festius en l’agenda d’estiu 2011

Sota el títol ‘Salou és el sol de l’estiu!’, el variat programa d’enguany consolida la ciutat com a referent de les arts escèniques i activitats lúdiques

dimarts 05 juliol 2011

Sota el nom de ‘Salou, és el sol de l’estiu!’ es posen en marxa a la capital de la Costa Daurada un conjunt de quasi bé 100 actes diversos que dotaran de contingut cultural, lúdic i esportiu les activitats de Salou per tal d’arribar a públics de totes les edats i característiques per aquest estiu.

La regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, ha explicat que “l’extens programa intenta cobrir la gran diversitat d’inquietuds i aficions culturals, esportives i lúdiques” i ha remarcat l’esforç municipal “per proposar activitats de qualitat que recullin inquietuds de tots el col·lectius que conviuen durant els mesos d’estiu a la ciutat.”  Rodríguez ha afegit que “el gran dinamisme i varietat d’activitats mostra la sensibilitat de la política cultural de l’Ajuntament per activitats artístiques i  cultural que donin projecció al municipi i una oferta complementària al turisme de sol i platja”.

 

El programa compta amb quasi cent actes repartits per tot el municipi entre els quals cal destacar concerts d’artistes de gran projecció com Maldita Nerea i Funambulista com a grup convidat. Entre els concerts, destaca també el Festival Anden Zero, música alternativa de grups joves salouencs que actuaran els dies 29 al 31 de juliol a la plaça de les Comunitats Autònomes. “Es tracta d’una aposta cultural pels moviments culturals juvenils que tenim a la ciutat i als quals volem donar suport i projecció” ha explicat en aquest sentit el regidor de Joventut, Felip Ortiz. Un altra de les activitats d’enguany és el ‘Casting World Fashion Faces’ un càsting de televisió obert als joves que serà televisat i donarà projecció a la ciutat.

Com activitats culturals, destaca el cicle de Cinema a l’aire lliure i el cinema a la Biblioteca que s’encetarà el proper 15 de juliol.  Aixímateix, el programa també recollirà activitats tradicionals com el Cicle d’havaneres, o el cicle de Sardanes que es realitzaran els dissabtes dels mesos de juliol, agost i setembre. Un altre dels actes a destacar es la ja tradicional Calada de les Malles de Sant Pere, que tindrà lloc el proper 13 d’agost a la platja de Ponent. El conjunt d'activitats que es recullen en el marc de les Nits Daurades ja es donarà a conèixer de manera específica més endavant.

La guia incorpora activitats esportives molt variades plantejades des de la Regidoria d’Esports així com l’agenda de festes de les diferents entitats de Salou i un programa dedicat en exclusiva al turisme familiar que es munta des del Patronat de Turisme local. Cal destacar que tots els actes que es duran a terme al llarg de l’estiu seran majoritàriament gratuïts, a excepció d’algun concert de gran format.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

agenda_destiu01.jpg

Document Actions