Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ofereix tallers i activitats diverses per al desenvolupament personal i professional dels joves

dimarts 27 febrer 2024

La Regidoria de Joventut de Salou ha preparat una programació variada d'activitats per als mesos d'hivern i primavera a la Masia Tous, dirigida als joves del municipi amb l'objectiu de fomentar el seu desenvolupament personal i professional. Amb el requisit indispensable de reserva prèvia a través del correu salou.reservaplay.cat, aquestes activitats són una finestra a noves oportunitats i espais d'aprenentatge i expressió.

La primera activitat està programada per al proper dijous, 29 de febrer, amb tallers dedicats a la recerca de feina, especialment enfocats a joves majors de 16 anys interessats en trobar ocupació per a les pròximes vacances de Setmana Santa.

El 5 de març, a les 18:00 h, els participants tindran l'oportunitat d'abordar temes relacionats amb la salut mental, mitjançant la discussió d'estigmes, falsos mites i prejudicis que envolten aquest tema, així com les dificultats actuals que enfronten les persones amb problemes de salut mental.

Per celebrar el Dia de la Dona, del 4 al 7 de març es duran a terme diverses activitats en la Setmana de les Dones, incloent-hi tallers de confecció de pancartes personals per a la Manifestació del 8M, un bingo musical (dia 6 a les 17h30), un cinefòrum (dia 7 a les 17h30) i altres iniciatives que posen en relleu la importància del feminisme i la lluita per la igualtat de gènere.

El 12 de març, a les 17:30 h, els professionals discutiran sobre la gestió de l'estrès i les estratègies d'afrontament, oferint eines pràctiques per afrontar les pressions i demandes de la vida quotidiana.

 La programació inclou també activitats relacionades amb l'orientació professional el 14 de març, seguida de sessions pràctiques per a la cerca de feina el 4 d'abril i altres temes rellevants com les conductes autolesives i el risc de suïcidi, el 9 d'abril

 La programació inclou també activitats relacionades amb l'orientació professional el 14 de març, seguida de sessions pràctiques per a la cerca de feina el 4 d'abril i altres temes rellevants com les conductes autolesives i el risc de suïcidi, el 9 d'abril. 

Altres temes importants com explorar noves opcions acadèmiques o laborals, estudis fora del municipi, psicologia en l'esport, entrevistes de treball i reptes ambientals i climàtics també es tractaran en diverses sessions planificades fins a finals de maig i que podem saber-ne més aquí.

Els joves entre 15 i 17 anys que volen obtenir la titulació oficial de pre monitor de lleure educatiu que poden fer-ho durant la Setmana Santa a La Masia Tous (el 25 i 26 de març) 

A més, la Diputació de Tarragona proposa un Escape Room per aprendre sobre reptes ambientals els dies 24 (de 15 a 19h), 25 i 26 de maig (de 10 a 14h i de les 15 a les 19h), mentre que l'Ocell de Foc ofereix un programa quinzenal per a joves amb malestar emocional i amb dificultats de socialització, tots els dijous a partir del 29 de febrer.

Finalment, es recorda als joves entre 15 i 17 anys que volen obtenir la titulació oficial de pre monitor de lleure educatiu que poden fer-ho durant la Setmana Santa a La Masia Tous (el 25 i 26 de març) i al Punt d'Informació Juvenil de Vila-seca (el 27 i 28 de març) de les 9 a les 14 hores. El preu és de 5 euros. 

També s'ha programat la Setmana del Llibre del 22 al 26 d'abril, amb activitats especials i un punt d'intercanvi de llibres a la Masia Tous.

 

Galeria d'imatges

programa_Masia_Tous.png
programa_MasiaTous.png
programa_MasiaTous_.png

Document Actions