Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ofereix tramitar el DNI directament a l'Ajuntament, al novembre

Per a accedir a aquest servei és indispensable demanar cita prèvia a la plana web de l'Ajuntament o bé trucant al 977309292

dijous 26 octubre 2023

 

Els residents de Salou que necessitin tramitar per primer cop o renovar el seu Document Nacional d'Identitat (DNI) podran fer-ho, en dos dies al mes de novembre, a les dependències de l'Ajuntament, sense necessitat de desplaçar-se fora del municipi.

Per a accedir a aquest servei és indispensable demanar cita prèvia, és a dir, dia i hora, bé online, a través de l'Oficina Virtual, www.salou.cat, seu electrònica, serveis de cita prèvia; o bé per telèfon a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Salou 977309292, on, a més de rebre les dades per a la cita prèvia, les persones interessades seran informades sobre la documentació necessària per tramitar el DNI.  

El cost de fer-se el DNI és de 12 euros, a excepció de que es tracti d'un canvi de domicili sempre i quan el document no hagi caducat.

Els menors hauran d'anar acompanyats del pare, mare o tutor. La fotografia haurà de ser recent, amb el front visible i sense cap element al cap. 

Finalment, cal recordar que també es podrà reservar hora a través de la web municipal.

Document Actions